Axellis Konu tarihi: 22 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 22 Kasım 2011 Herkese salamlar,men netden 13 gb hecminde gta 4 endirdim,crack ile aktivlesdirdim,oyunda 1 ci defe nikonun evine gedirem ,eve girirem ,eve girdikden sora ekran sallanmaga baslayir,oyana buyana sallanir,ozude 2 defe basqa basqa gta 4 ler endirdim ,ikisininde hecmi 13 gb idi,bele problemle qarsilasdim sizce neden olar?evveller hec bir problemim olmurdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 22 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2011 ən birinci patchdı ona görə patchı dəyiş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 22 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2011 basa dusmedim,men pacth isledmirem,crack isledirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 22 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2011 )))patchın oyunda bir çox əlavələr üçündü çox gümanki səndə olan patch 1-ci versiadı rusların saytlarından yüklımisənsə Bunu yüklə patch 7-di heç bir problem yaşanmayacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 22 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2011 indi yoxlayiram Enigma Qaqa Cox sagolee,birdenesen,islediii Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 22 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Kasım 2011 deymez) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.