ceyhun433 Konu tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 24 Kasım 2011 salam zehmet deyilse deyerdiz Need For Speed Run oyununda klavyatura duzelishi nece edilir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceyhun433 Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 hara baxim ? basha dushmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Linki qoymaq yadımdan çıxıb, Axşam oyunu bitirdim, o qədər də çətin gəlmədi. Bilmirsiz bu oyunda başqa mərhələlər var, yoxsa RUN başa çatanda qutarır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceyhun433 Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 cox sag ol brat baxdim ama mende girirem nastroykaya orda siyahi cixmir, yani klavyaturada duzelish bolmesinin siyahisi yoxdu mende. onda problem mendedi yaqin, duz ishlemir oyun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 yox, sən oynaya oynaya girirsən ona görədi, gərək Ana səhifəyə çıxıb orda edəsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceyhun433 Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 yox brat evvelceden nastroyka >> iqrovoy prochess >> upravleniya daxil oluram mende siyahi gorsenmir, yani video olan razqon cmenit kameru ve s bunlar siyahi mende gorsenmir neden ola biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Bəlkə oyunda prablem var, Burdakın yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceyhun433 Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 brat disk alib yazmisham, onu yuklemeye vaxt lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 torrentdi, 2-3 saata yüklənəcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceyhun433 Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 mende suret 2mbitdi 2-3 saatla olmaz. qaqash ele bir shey tapa bilersen update olsun. yeni oyunu yenilesin hecmi elede cox olmasin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Num lock-u bağla bir də elə yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceyhun433 Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Num luck baglidi mende. ola biler hansisa fayl duz ishlemir. mene update lazimdi tapa bilsem elave ederdim. update nece tapa bilerem? axtardim tapa bilmedim yoxdu diyesen, update yada patch Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona_FC Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 online oyunlardan bawqa hec bir oyunda update olmur.oyun duz iwlemelidiki ona patch yukleyesen.hemde bu oyuna umumyyetle hec bir need for speed oyununa patch getmir,yeni yoxdu.mumkundurse hemin hissenin weklini yerlewdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.