Guest zaminboss Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 He indi dle saytlarin 90 % i anti rip qurub .Sablonun ozu ripde olsa yenede anti rip qurulur ele bil yiyeceyike. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Yemeyeceiki ripleyeceyik )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Men 1 nefer taniyiram cox sayt ripliye bilir. JOY.AZ NON.AZ bunlari soruwdum didi eliye bilirem. Prosda pulnan edir. Men de ede bilseydim. Nese maragina duşdum. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 Hamıya salam. Buyurun sizə Dleni rip edən proqram təqdim edirəm. 100% işləyir. 2.4 işlədə bilmədim amma 2.5 saytında qeyd oldum işlədi. dle_rip.rar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 Zairov cox sagol butun saytlari download eledim )))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 Dəyməz. Biraz bizədə saxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 Video dərslik də qoysanız pis olmazdı. Qeyd.Proqramın setupı yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 Kamran salam. Setup yoxdur. Vaxt edib dərslik hazırlayaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 Kamran setup yoxdu.portable kimidi.birdeki ESET SMART SECURITY bu proqramin butun versiyakarinda virus tapdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 He mende de virus tapdi yoxladim rip ede bilmedim (( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 Usaqlar Eziyyet Cekmeyin.Dle theme Grabberi eset trojan gorur ve bundan elave bu pro butun saytlarda islemir MEs:Shara-soft.ru Reklam deyil haa yoxlamisam alinmayib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2011 mem 4.5 dle sayt o pro ile yukledim hosta yukledim islemediler +css rip ede bilmir en yaxsi el ile etmeydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.