TΛNNΞЯ Konu tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 24 Kasım 2011 Salam hörmətli sayt əhli bu mövzunu açmağda səbəbim saytımızın bizə nələr öyrətdiyini bilmək istəyimdir ümüd edirəmki sizdə bu haqda nəsə yazacağsız ! www.windows-az.com sayti bizə nələr öyrətdi ? bu sayt mənə çox şey öyrədib proqramlaşdırmadan tutmuş çox şeyə qədər bu saytda mən özümü dahada genişləndirdim Mütəxxəsis dərəcəsinə və Moderator statusuna qədər qalxdım bu saytda mən bildiklərimin 50 % in öyrənmişəm savadımı dahada artırdım ümid edirəmki həyat durduğca saytımızda duracağ və hər zaman köməyə ehtiyacımız olanda köməyimizə çatacağ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Olar mən deməyim?..Sayıb qurtarmağım üçün bir ömür lazımdı...) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverus Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Musa düz deyir Sayıtda çox şey öyrənmişik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
tale-gs Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Duzunu Desem Men Bu Saytda Men Hecne Oyrenmemisem Menim Bilmediyimi de Hec Kes Bilmeyib ama yenede Yaxsi Saytdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRLN Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 tale-gs Elə demədə ...Onda yekəxanalıq çıxır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Onda Bu saytdan nese oyrenenler yazsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverus Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 tale-gs Öyrənərsən narahat olma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VusaL_Ramazanov Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Cox wey.Acdiqim movzularinda demek oalrki hamisi cvblandirilib.Administrasiya heyetine,saytda butun eziyeti olan her bir kese tesekkurumu bildirirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Bu Saytdan çox şey oyrənmişəm öyrənməyədə davam edirəm. Yaxshi Saytdi məncə Az netde komputer sahəsinə aid ikinci belə bir sayt yoxdur. İnshallah Saytımız Gələcək illərdədə genişlənəcək və aznetdə öz layiqli yerin tutacaq. Heyyət üzvünə İşlərdə Uğurlar!!! __________________________________________________________________________ Youtube AQİL_İSMAYİL Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Enigma Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 life Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 .:: www.Windows-Az.Com ::. forever!....bashqa soze ehtiyac yoxdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Məqsədimiz məhz Azərbaycan İnternet Məkanında xəbərlərimizn fərqliliyi və istifadəçi dairəsinin genişlənməsidir.Məhz bu yolda tam gücümüzlə işləməkdəyik. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Çox şey öyrənmişəm.Saysam bitməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverus Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Tanner mövzuya görə təşəkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Kasım 2011 Serverus deymez sagolunki cavabladiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Windows-Az 1-nömrədi ona görəki insan burda darıxmır,həm bildiklərini paylaşır həmdə bimədiklərini öyrənir,əsasda insanın sayta qarşı istəyi olmalıdı,həm saytın gözəl heyyəti var həmdə bazasında olan proqramnan tutmuş bir çox şeyə qədər,say sağ qurtarmaz ona görədə Windows-Az kimi sayt yoxdu,olsada bir çox şeyə görə çata bilməz bizim bu gözəl sayta,saytı yaratdığına görə Tural Ağayev qardaşımıza çox sağ ol deyirəm əsgərlikdən sağ salamat qayıtsın və saytda olan Admin,Baş Redaktor,Jurnalist,Moderator,Windows Team və İstifadəçi heyəti hər kəs sağ olsun ki,saytı bu səviyyəyə çatdırıb,İnşallah bunnan sonrada əlimizdən gələni əsirgəmərik.Tanner mövzuya görə təşəkkürümü bidirirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rauf7 Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 WINDOWS-AZ.COM FULL SUPER Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_a_n_g_e_r Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 sagolun ki bele bir sayt yaratdiz ve azerbaycanda informatika sahesinde biliklerimizi artirmaga komeklik GOSTERMISIZ !!!!!!GOSTERIRSIZ!!!!!!GOSTERECEKSINIZDE!!!!!!!!!!! GELECEK IWLERIVIZDE UGURLAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Mən də bu saytın sayəsində biliklərimi artırmışam.Mənə kömək olan hər bir kəsə dərin minnətdarlığımı bildirirəm.Və belə bir təklifim varki Azərbaycanın digər bu kimi saytları ilə əməkdaşlıq yaradıb biliyimizi daha da artıraq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Resad senede minnetdaram danger her zaman hazir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 bura gələndə bircə komputeri açmağı bilirdim, amma indi kimlərəsə köməy də edirəm. məncə çox şey öyrənmişəm. Təşəkkürlər hər kəsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Yaxşı dostlar və yoldaşlar tapmışam.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2012 Məni bu sayıta dostum __xarqo__ dəvət etmişdi.Və məndə burdan çox şey örgəndim.Örgənməyədə davam edəcəm.Əsasən forumdan çox şey örgənirəm.ƏSlində saymaqla qurtaran şey deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2012 Mənim bu saytdan öyrəndiklərimi saymaqla bitməz ama Ən əsası mən burda dostlar qazandım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2012 Maksim_252 dost tapmaqı yaxşı vurğuladın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.