MEZHH Konu tarihi: 25 Kasım 2011 Paylaş Konu tarihi: 25 Kasım 2011 Bu gün internetdə Firefox üçün bir Əlavə gördüm, paylaşmağa qərar verdim. Firefoxunuz çox ram yeyirsə bu əlavə ilə düzəldə bilərsiniz. Düzdü açılma sürəti artmır, amma Ramdan az istifadə edir. Burdan rəsmi səhifəyə baxa bilərsiniz Burdansa birbaşa yükləyə bilərsiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar Abdulevvelov Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Yüklədim..Təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Çox sağ ol seven_birisi ...amma alınmadı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Musa, məndə alındı axı, 400 neçə idi,proqrama restart verdim indi 230 du. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2011 Məndə 125 olaraq qalır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.