Guest Vusal Mesaj tarihi: 27 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2010 Deymez...Diqqetle oxusan ve mentqini isletsen hazirlaya bilersen Trojan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 27 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2010 mail.ru nun kodunun sindirilmasi kim bilir eyer bacarirsa komek eliye biler mail-bomber praqramini ishletmeyi bacaran var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Ilashka_ Mesaj tarihi: 27 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2010 fariz cetin taparsan men 1 hefete axtardim alinmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 28 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2010 trojan yada keylogger hazirlayin...parol emalinize gelsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2010 sen dediyini hazirlamaq bir az cetindi axi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 28 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2010 ezyetsiz isi men heleki gormemisem... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 29 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2010 _Ilashka_ men gor ne vaxtdan axtariram #1 Mail Bomber 8.6 + Crack Baxılıb: 251 | Müəllif: TuRaL |Şərhlər (0) | Tarix: 18 Mart 2010 | 880 KB | Pullu (Açar mövcuddur) Vusal dedise tapilacaq Tarixe bax : ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanis_007 Mesaj tarihi: 30 Kasım 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2010 Salamlar. Mende bele bir proqram var. Her cur axdariw verdim hec bir yerden tapa bilmedim. Kim mene bu proqram ucun acar tapa biler?? Wekli bura yuklemiwem girib baxa bilersiz hansi proqrami diyirem. http://www.boxca.com/p3i3lpnw2beo/Proqram.JPG.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 30 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2010 Отмена регистрации Internet Security Suite значений реестра HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run “Internet Security Suite” HKEY_CURRENT_USER\Software\Internet Security Suite HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Int ernet Security Suite HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Internet Security Suite Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanis_007 Mesaj tarihi: 2 Aralık 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2010 Cox sag ol Vusal. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 2 Aralık 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2010 bi sey deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanis_007 Mesaj tarihi: 2 Aralık 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Aralık 2010 Kim komey eliye biler ?? Menim Kompda internete girmir. Google-nin proqramini yukledim sonra sildim indigirmir. Ne operaynan girmir ne de Internet Ex... nen . Wekillerini cekib bura qoymuwam girib axa bilersiz ne yazilir Rar formatuna salmiwam cunki icinde 2 wekil var. Xaniw_007 Daxil olun bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanis_007 Mesaj tarihi: 3 Aralık 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2010 Kimse komey elye biler ??????? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanis_007 Mesaj tarihi: 4 Aralık 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Aralık 2010 Daha ehdiyac olmadi, ozum tapdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 Nece duzeltdin onu? Paylawsan yaxsi olardi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverus Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 Xanis_007 səndə karib dənizinin quldurlarına baxırsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanis_007 Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 Vusal qaqaw Kopda coxlu virus variydi, Anti-de iwdetmirdim. Sonra da komp yanmadi, yandiramda da kompda yazilar yazilirdi, format eledim. Serverus yox ele de maraqli deyil. Sadece bu wekil xowuma geldi ona gore. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 he format etdin..men fikirlesdimki belke ayri usuldan sitifade etmisen cunki mendede ele bir sey olmusdu mecbur format etdim..ama onun probleini tapmaq lap yaxsi olardi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanis_007 Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 Caliwirdim ki axdarim tapim, belkede tapa bilerdim amma komp sonradan temiz iwdemedi yeni yanmadi ona gore farmat eledim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 belkede virus dusduyune goreymiş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanis_007 Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 Kim deqiq bele sayt bilse yazsin. Mene kopyuter ucun drayverler lazimdi. Yeni kompun drayverleri itib. Butun drayverleri- Madeli HASEE note bookdu. evvelceden twk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 ola bilsinki duzdu virusdandi..ama reytrlerde idi problem..ama onuda tapmaq lam qelizdi.. bu sayta baxa bilersen http://www.hasee.com/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanis_007 Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Aralık 2010 Ok.cox sag ol indi baxiram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Ilashka_ Mesaj tarihi: 6 Aralık 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2010 Xanis_007 gamezerdeki Xanis_007 sensen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanis_007 Mesaj tarihi: 7 Aralık 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Aralık 2010 _Ilashka_ -- he menem amma axir vaxdar oynamiram. bawqasi menimyerime onu oynuyur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.