_Ilashka_ Konu tarihi: 17 Kasım 2010 Paylaş Konu tarihi: 17 Kasım 2010 YEGINKI HAMI INTERNETSIZ QALA BILMEZ ESASDA MEN UREYIM PARTLAYAR....YENI SOZUM ONDADI KI, INTERNET OLMASA NE EDERDIZ????? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 17 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2010 TV-ye baxaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Ilashka_ Mesaj tarihi: 17 Kasım 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2010 vusi tvde istediyini tapacaqsan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 18 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2010 multiklere baxacam )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2010 mence internet ollmasa cox pis olardi.istediyin her weyi tapirsan,bilmediklerini oyrenirsen ve s. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 18 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2010 İnternet olmasa oyun oynayardım onsuz net olmayanda oynayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoN Mesaj tarihi: 18 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2010 Sosial fealiyyeti bir qeder de genislendirerdim yeqin ki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisatsu Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 OYUN OYNAYARDIM Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 yəqin ki, real da daha çox dostum olardı. oyun oynuya bilməzdim , çünki hamısın internetdən yükləyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar_sheki Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Günümün 24 saatından 10 saatını internetdə keçirirəm...Ona görədə internet heyatdır...Bütün günü internetdə yeni proqramlar axtarıram..Uzun sözün qısası bu vaxtda internetsiz keçirmək olmaz yeqinki..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Turkderin 1sozu var. Internet Var Vitamin Var. Mende Internet olmasaydi. Indiye kimi internetden Topladigim Materyallari Oxuyub arasdirardim. Oda uzagi 1 aya kimi. Ondan sorasini bilmirem Neyniyerdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Telefonla internete daxil olaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Qabaq internet yox idi seher acilmirdi))) Normal Heyata qayidardim))) 10-14 saatdan cox oluram Net olmasa gor ne olare))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 net olmasa realda yigilib qalan islerimi gorerdim...bele ayrila bilmirem )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Kitab oxuyardım,çizgi filmlərə baxardım=)))) Amma belə götürəndə Allah eləməsin internet olmasın..=)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Internet olmasa biz windows-az saytina yigisa bilmerik.Bu internet bizleri virtual olaarq birlesdirir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Hə Kamran.Ona görə internetin olması yaxşıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Duzdur Kamran. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 internetə öyrəşdinsə onnan ayrila bilmirsən,internet olmasada kompüterdə oyun və yaxud proqramlarla məşğul olmağ olar,ancaq hər şey qədərində olsa yaxşıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2011 Maraqlı mövzudur.Məncə İnterNet Olmsaydı ,Daha çox kitab oxuyardım,filmlərə baxardım.Yayda Hər Gün 10-15 saat İnterNetdə oluram.Və bu mənə çox xoşdur.Çünki,Mən İnterNetdən Pis Məqsədlər Üçün İstifadə Etmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_security_ Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2011 sizin taylariviz usaq sahibi sizde mutikden danisirsiz..! internet olmasaydi olmayan seyden neden danisim ki guya heremizde bir suret var 12mb ya 256 ve ya 56 bundansa hec olmasa yaxsidda ..! ;0000 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurze Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2011 Internet olmasa idi bezi alileler dagilmazdi, bezileri tenha qalardi, bezileri dost, sevgili tapammazdi, bezileri varlanmazdi, bezileri savadsiz olmazdi, bezi yeniyetmalerin terbiyesi pozulmazdi ve s. Menfi ve musbet terfleri coxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2011 _security_, 15 yaşım var mənim.Bu yaşda uşaq sahibi olmaq olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_security_ Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2011 Musa..! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2011 Evvel yox idi ,ne edirdim onu ederem) Evvel yox idi ,ne edirdim onu ederem) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.