_Ilashka_ Konu tarihi: 19 Kasım 2010 Paylaş Konu tarihi: 19 Kasım 2010 Hmmm mənə çox maraqlıdır məncə sizədə maraqlı olar. Aha dimeli burda azda olsa bir birimizi tanıyacayıq. Kiminde kimə nə sualı olsa verə bilər. Diməli adınız, yaşınız, harda yaşadığınız, maraq dairəniz, hobbinizzzz, istiyən şəkilnidə yerləşdirə bilər. Birdəki internete və ya kompda ən çox nədən istifadə edirsiniz? Hmmm belə qeyd etdiyim kimi Kiminde kimə nə sualı olsa verə bilər...... BUYURUN.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 19 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2010 əla müczudur.birincisini mən başlamaq istəyirəm.adim Elvin,19 yaşim var maraq dairəmsə kompdur.yəni kompla çox maraqlaniram.internetdən isə öyrənmək məqsədilə istifadə edirəm.məndən bu qədər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Ilashka_ Mesaj tarihi: 19 Kasım 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2010 nie yazmirsiiizzzzz?????? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 19 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Kasım 2010 Adim Vusal yas 21..gunumun 15 saati komputerin qabagindadi...Bir nece aya quruyalacam uje komputerin qabaginda )))))))))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 20 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2010 Adım Tərlan, yaşım 16,yaşadığım yer 4-mkr. Maraq dairəm, Komp Dərs, futbol. Hobbim Mahnıya qulağasmaq, pes oynamaq ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverus Mesaj tarihi: 20 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2010 Adım Əli yaşı 15 hopim rep və öz qurupumuz.Marağım internet və komp öyrənmək istədiyim 3ds autocart htlm hələlik bu qədər ola bilsin bunları öyrənəndən sonra başqa şeylərədə nəzər salaram. Mövzunun müəlifidə yazsa yaxşı olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Ilashka_ Mesaj tarihi: 20 Kasım 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Kasım 2010 adim Ilahe 18 yawim var... kompda en cox klip wekil duzeldirem internetde ise en cox windiws az saytinda oluram lap coxu ise adini yazmiyim reklam olar bir sayta bliyard wawki oynuyram... tak Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TuRaL Mesaj tarihi: 21 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2010 Adım Tural, 20 yaşım var, Bakıda qalıram, ADNA-da oxuyuram, Məmmədəmin Rəsulzadə davamçısıyam, Rahat texnalogiyanı, sürətli interneti, cibimdə çoxlu pulu, sevgiyim futbol komandasının udmağını, üzgüçülüklə məşğul olmağı, döyüş oyunlarını, qorxulu filmlərə baxmağı çox sevirəm. Daha ətraflı http://www.facebook.com/profile.php?id=100000856654156. Fotolar var burda. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanis_007 Mesaj tarihi: 21 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2010 Salamlar ! Adim Huseyn 16 yawindayam, Hobim En cox Kompyuteredi, dostlarimnan vaxt kecirmek, maraqlaniram web dizayin, proqramlawdirma inwallah bunlari tam mukemmel wekilde oyrene bilerem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 25 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Kasım 2010 Adım Şahin 18 yaşım var.Bakıda Mərdəkanda qalıram.Hobbim komputer oyunları və proqramları.Komputerdə ən çoxCounter Strike oynayıram və Proqramlar öyrənirəm.Məs:Photoshop Sony Vegas Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoN Mesaj tarihi: 28 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2010 Adım Rəşad, 18 yaşım var. BDU-da oxuyuram. Dostlarımla vaxt keçirməyi, internetde maraqlı məlumatlar tapmağı, idmanla məşğul olmağı, tarixi və döyüş filmlərinə baxmağı, kolleksiya toplamağı çox sevirəm. Kompüterdə müxtəlif proqramlarda işləməyi (xüsusilə də şəkil, video ilə bağlı) xoşlayıram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat_644 Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 Qoy men de yazim menden qalib nolacag Adim Nicat . Gunun 20 saati komun dalinda iqra axtariram internetden. 24 satin 1 saatini iqra oynuyuram Xosuma gelen mahniya qulaq asiram Qorxulu kinolari xosluyuram Evveler idmanla mesgul olurdum kompuyuter alandan sag olsun ariqladib meni. Bu qeder. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2011 deyesen bu saytin en yaslisi menem Adim Orxan..23 yasim var.Bakida yasamal rayonunda yasayoram..isim gucum kompyuterdi..gozlerim cokub..1 ayda kompa 6 defe format verirem..deyesen o da bu gunlere cokecek.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurze Mesaj tarihi: 22 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2011 Salam. Adim Ruslan. Yasim 27. (Deyesen en yasli menen ) ) Sankt-Peterburqda yasayiram. BDU mex-mat bitirmisem. Xobbim Cingiz Abdullayevin eserlerini oxumaq, photoshopda islemek, komputeri qurcalamaq, Lineage 2 oynunu oynamaq instrumentel musuqilare qulaq asmaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasamal_571 Mesaj tarihi: 22 Şubat 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2011 Adim Elsen.Yasamalda qaliram.18 yasim var.Gunumun hardasa 14-15 saatini internetde kecirirem hardasa 2 il bunnan qabaq DIZAYN sahesine guclu maraq var idi deyene Dizayn islerindende basim cixir.internetde daha cox Facebokda oluram hemdeki komputerlerin temiri ile mesgulam bele gozel saytlar vasitesile ise biliyimi dahada genislendirirem Bu feysdeki profilim http://www.facebook.com/Elsencik bu ise mail unvanim ARZULAR@MAIL.RU Gunun 15-16 saati bu email aciq olur ne sualiniz olsa bir qardas kimi qullugunuzda haziram heqiqeten-))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisatsu Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Adim Anar. 18 yashim var. BB-da Wimbledon school-da oxuyuram.. ozum gamer-em Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Adim Ayxan 21 yaşım var,tələbəyəm.Maraqlarım futbola baxmaq,komputerlə məşğul olmaq.Günümün bir çoxunu internetdə keçirirem.Ən əsası forumlarda oluram,daima yeniliklər axtarıram. Şəkil burda var:Facebook.com Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar_sheki Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Adım Vüqar. Yaşım 17-dir.Azərbaycanın Ən Gözəl Şəhərlərindən birində yəni Şəki Şəhərində yaşayıram..Meşğuliyyetim ancaq kompyuterdir.İndiden başlamişam işə.Klub işlədirəm və kompyuter işinə baxıram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Başlayaq e:)))) Adım Musa soyadım Salamov-dur.15 yaşım var.Komputerlə maraqlanıram.Komputerdə oyunlar,proqramlar əsas maraq dairəmdədi:))...Futbola baxmağı,futbol oynamağı çox sevirəm. Hamı demək olar mənimlə razılaşar:Yolumuz Məmmədəmin Rəsulzadə yoludur!... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Kecdik Mene: Adim Imdad Ehmedzade. Sumqayit seherinde yasayiram. 21 Yasim Var. AHH Unverisdetinde 3 cu kursda Oxuyuram. Oxumagimnan yanasi Heyder Eliyev adina Hava Limaninda isdiyirem. Xobim 1 ci nobe Oz Ixtisasima uygun maraqli Kitablar oxuyub biliyimi artirmaqdi ve Internetde Geziserek yeni-yeni melumatdar toplamaqdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Men de yazim daa Adim Vuqar,19 yasim var.Sumqayitda yashayiram.gunumun 12-13 saati komputer qabaginda kecir.Facebook ve Windows-az istifadecisiyem .AMI-nin 2 ci kurs telebesiyem.En boyuk arzum oyun hazirlamaq olub.Bir nece ilin sey gostermeyim neticesinde axir GTA-San Andreasda deyiwiklikler edib araya bir shey cixarmisham.(5-10 gune tam hazir olacaq). Facebook.com/person666 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 19.yash Lokbatan/ dle /flash/ html templates redakte.ne olsa)) axirina cixiram yavash yavash 2 telebem var))) oldugum saytlar Az olanlardan windows-az.com ve 2 sayt bide ru/en/tr/... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2011 [hide]Hamiya salamlar! Adim Kamran Soyadim Murquzov 21 yasim var.Maraq dairem komoyuter, informasiya texnologiyasi, Delphi7, internet ve proqramlar haqqinda melumat elde etmek. facebook.com sehifem[/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 Slmlar.. Adım Əhmədiyyə, 19 yaşım var... Facebook Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qalib.alili Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 Adım Qalib. 15 yaşım var. Maraq dairəm kompüterlərdir. Yeni çıxan texnologiyalarla, hərb sahəsilə (əsasən də qırıcı təyyarələr), avtomobillərlə maraqlanıram. Bəzi oyunları sevirəm. Ən sevidiyim isə Call of duty Modern Warfare 2 olub. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.