Hacker-8km Mesaj tarihi: 1 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2012 Baxıram hər kəs yazıb mən qalmışam Adım-Şamil Ləqəb-Hacker-8km Soyadım-İsayev Yaş -18 Hobbim-Real Madrid kulubunun xəstəsiyəm Maraq-3DS Max,Delphi 7 Bakıda yaşayıram. Azərbaycan Texniki Universitetində təhsil alıram. 1ci kursda oxuyuram. İxtisas Kompüter Mühəndisliyi. 01. 06. 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alican000 Mesaj tarihi: 1 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2012 Adım-Alican Ləqəb-Alican000 Soyadım-Mirzeyev Yaş -14 Hobbim-Komputerle vaxt kecirmek Maraq-WebMasterem Bakıda yaşayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmar2001 Mesaj tarihi: 2 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2012 adim-Elmar soyadim-Kerimov Tevellud-14.01.2001 hobbim-muxtelifdir maraq-hackerlik yasayis yeri-baki seheri bine qesebesi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 belke mende yazim? Adim Rovshen, Yasim 25, Maragim proqram yigmagadir. Boyum 186... Mence bes eder Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Adım-Alxan Ləqəb-Alxan Soyadım-Bayramov Yaş -14 Hobbim-Komputerle vaxt kecirmek Maraq-Futbolistem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 alxan, hemyasidiq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Point-Blank, 11 yas ferqimiz var ki... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2012 men de ise bir az qarisiqdi. gelin bele danisaq. heyatda her zaman zerbelerle uz be uz qalan insan. belelikle adim: Fuad soyadim: Aliyev leqebim: MarK maraq dairem: hec ne. deyeceksiz nece hecne? demiyenlerde olacaq. ancaq bunu deye bilerem ki, men heyatda hec ne bacara bilmemisem. hamisida etrafimdaki dostlarimin ve bezi insanlarin sayesinde. cunki men ne vaxt kiminse gozun de qalxdimsa o dostlar menim yeri tutub arxamdan is cevirdiler. hele zibil coxdu danismaqa vaxt catmaz. o gunden bu gune ozume soz verdim ki men cox guclu Programist olacam. ancaq komp basindayam. taniyanlar bilirki men kompun basindan ancaq toplam hefde 1 saat qalxiram. 2-3 aydi ki kompu oyren meye baslamisam ancaq mene qabaqlar komekliyi cox goren dostlarim indi ozleri komp haqqinda ne varsa hamisini menden sorusurlar. sukur ALLAHa da ki komeklik edirem. men den bu qeder. son sozum budu dostlarinizla ehtiyyatli olun. haminiza heyatda UGURLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 saytin en kicik uzvu :DD 09.23.1998 tevelludem.. Adim:Fuad Ozum hevesim komputeredir ..internetde dersliklere baxiram ozum Delphi7 den anlayisim var Visual Basic-orgenirem )gelecekde praqramist ve hacker olmagi arzu edirem ) :DD Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 saytda en kicik yasli Elmardi 12 yas Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 adim hesen yasim 14 leqeb gulesci999 hobbim webmaster Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAHIL Q-EV Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Day mende yazima . Adim ;Sahil yas;17 uniye hazirlasiram hobbim pc manyakligi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 AD:Elxan Yaw:16 LeQeB:KaRoL MARAQLARIM:TOPAZ,MARAQLI KITABLAR IDMAN:KIKBOKSINQ 6 ildir ki kikboksla mewqulam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Adim Elman, 27 yasim var. Baki seherinde, Emircan qesebesinde qaliram. Hami kimi komputerden istifade edirem en cox video montaj proqramlarinda islemeyi cox sevirem. Komputer oyunlarinida cox xoslayiram en coxda Call of Duty. Bu qeder... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 Adim: YaQuB soy adim: Pasayev yas: 16 maraqlarim: En yeni Oyunlar,en yeni programlardan istifade unvan: Mashtaga Kiminsə kecmisinə Lag eLəmə sabahindan xəbərsizsən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.