Jump to content
Forum Windows-az.com

İnternet sürəti

sahin666

Recommended Posts

Mende internet den tez tez cixir her defe gelende ayri surete giri.Mende 2000 di suret ama cixib girende herden 200 ya 1500 ya 2200 ve.s olur.Provayder Connectdi.Modem Aztech.Provaydere zeng vurub dedim.dediki yoxladim her sey normaldi.Sonra dediki set olan yerde .orda protocollar var 4 ve 6. 6-ni bagla 4 e ise ip adres ler dedi.dedi sonra modemi sondur yanidr duzelecek.Ama yene olmadi.Dediki bizde normaldi her sey ATS den ola biler.Mende Ats e zeng vurdum onlarda yoxladilar dedilerki normaldi her sey.Indi bilmirem ne edim.Neden ola bler?

Proqramlar telegramda
Guest VusaL_Ramazanov

hmm.oxsar bir sey olmusdu mende.torrent tam suretle 400-le yukleyirdi ama opera cox zeif 70-80-le yukleyirdi saytlari gec acirdi.problem wifi-nin driverinden idi.uygunlasmirdi kompa.driveri deyisdim duzeldi.

Guest VusaL_Ramazanov

Saka muka biliremki pullu saytlar 50den artiq suret vermir.mp3.xxx.xx kimi azeri saytlarindan mp3 yuklemek nece???tam suret verir?elbetde.mende olardanda 70-80nen yukleyirdi.cunki notebookdu driverleri yoxumdu ele driverpackdan yuklemisdim.yukleyende sorgu cixdiki wifi-nin driveri yuklenir ama problemli isleyecek davam edilsin?dedim beli.ondan beri ele oldu.men demirem shain66-dada bu mproblemdi ama ola biler.virtual pcde yoxla sureti

Salam Şahin...Mənim Rabitədən başım çıxır indi səsn aydın edərəm nədən oldugunu bi r iki yol deyecem yoxlayarsan...

1.ci mantyor çağır telefon xəttinə baxsın...

2.ci sen modemini dəyişsən yaxşı olar...Çünkü Connect Provayderin ən çox yaxşı dəstəklədiyi modem tipi D-lİnk və TP-Linkdi...cünkü onlarda Bridge işlemeyi Provaydere uyğundur...

3.cu yol odruki resetle ve tezden yaz ama MTU deyilen bir sey var ona diqqet et gor orda ne reqem yazilib...bura yaz mən sənə həsini yoxsunu deyim...

Birdeki bura yazarsanda sen İP adresle girirsen? Yeni Bridge formati ile yoxsa PPoE ile? Yeni Avtomatik İP ile?

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...