bequ Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Tofiq Huseynov. baxdim yaxsi alinib. indi ele duzeltmek lazimdiki linke girende ad parol yazssa sehfesinde Like artacaq. men onu hazirlamaq isteyirem bir hazirlaya bilerik ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Tofiq Huseynov, Like edende parol gelir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
bequ Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Point. ele application lar var ki yiqirsan mes kimese oyun gonderirsen o oyunu qebul edende ad parol butun bilgiler sene gelir. bunu etmekcun gerek koddarnan yaxwi iwleyesen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Rauf men DLE Masterem bunu bilmeye nevarki sadece sorusdumki hara atmaq lazimdi ozum yenisin duzeldirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Azer yenisini duzeltmeye ne varki qaynaq kodun gotur fso ctrl+u ile editle. Guya men onu ozum duzeltmisem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 bildim ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Salamlar. Fakeni məncə pis məqsədlər üçün yox yaxşı məqsədlər üçün istifadə etmək məqsədə uyğun olar. Fake proqrama yığmaq daha yaxşı olur. Səhifə olaraq da mümkündü. Amma baxır siz onu həmin şəxsə necə təqdim edəcəksiniz. Normal aqent üçün fake yığmışdım. İndiyəcən məndədi. Guya ferma oynuna pul və briliant artırır. Test etmişdim 20 25 kod tutmuşdum. Amma heç birini götürmədim. Bəlkə yadında olan olar. Səf eləmirəmsə yayda etmişdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2012 Proqramla 100% alinir. Meselen point blank ucun rubl vurmaq proqramina loqin parolu yazirsan proqrami duzeldenin emailine loqin parolun gedir. Rubl gelmir. Menim bir oyuncumu atmisdilar nomre ile parolu geri qaytardim. Bele proqram idi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2012 men ozum fake hazirlmisam elebil onu saytada qoymaq olar ama men fayl eledim hemin fayla daxil olub facebookda maili parolu yazanda mailnen parol senin mailive mektub kimi gelir zor seydişsayta qoya bilmedim azersayt iülemediyine gore Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.