Designer_Orkhan Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Mence onlar ne vagasla ne de bashqa programla ishleyiller onlar Adobe Primyere programi ile ishleyiller nece defe sahidi olmusham bu montaj ishlerinin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Qaqas men ozum hemde Montagerem men sexsen Adobenende isleyirem ama menim ucun en gozeli pinnacle Studio HD dir sen ona gore sahidi olmusanki ancag cox montajcilar Adobe Premiereden basqa sey tanimirlar ama After effect,Sony vegas,Pinnacle Studio HD bu kimi proqramlarin zehmeti telekanallarda aydin gorunur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 .... Sizlərə xırda bir montaj işimi təqdim edirəm.... istəyən yükləyib baxsın... mehdi1998.exe ... istifadə qaydası çox asandır.... yenə də hər ehtimala qarşı istifadə qaydasını da göndərirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 təkcə sənə görə bu mövzunun yerin dəyişə bilmərik axı mözvu özü öz yerindədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 mehdi1998 Mövzunu ona görə sildimki mövzu ubirşeyə oxşamırdı (türkün məsəli) Nə öz proqramuvu təqdim etdiyin kimi bir mövzu idi nədə istək ona görə sildim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 ... mən şikayət etmirəm..yəqin belə məsləhətdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 ama mən yüklədim baxdım gəşəng idi sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 ... Tanner, sağ ol.Sən qardaşsan eeee!!!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Movzu basligindaki sual meni de dusundururdu, haminiza tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 mehdi1998 Hamı sənin kimi olsa Türklər demişgəən "şu dünya tadından yenmez" Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mart 2012 .... Sağ ol Terlan Bəy..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Tanner qaqam salam senin burda verdiyin asagidakilari yukledim Pinnacle Studio 14 HD Content Key bunlar ucun cox sag ol Pinnacle Studio 14 HD isleyir amma Content qurasdira bilmirem PS14 Content.exe uzerine vururam ki yazam amma alinmir, ola biler ki men Pinnacle Studio 14 HD ustanovka edende o da avtomatik ustanovka olsun/ ve 2 ci sual beledi ki Pinnacle Studio 14 HD ucun meselen alov effekyi filan haradan yuklemek olar. daha bagishla sual cox oldu deyesen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 ... busuper və digər iştirakçıları xahişini nəzərə alaraq Pinnacle Studio 14 HD Ultimate MONSTRO proqramında bəzi alov effektlərini təqdim edirəm..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 mehdi1998 qaqam video ucun cox sag ol bes bu effektleri haradan yukleyek ve yukleyenden sora ustanocka filan olmalidi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 ... burda çətin bir şey yoxdur... sabah ətraflı başa salaram..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2012 yaxsi qaqam sabah gozleyecem ha ama sbah her ne yazsan mumkun olsa mene mektubla da yaz bilim cunki sehifelerin yerin itirirem tapa bilmirem:)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 28 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2012 ... Pinnacle Studio 14 HD Ultimate MONSTRO proqramını yükleyende onunla birlikde effektler paketi de hem proqramın özüne,hem de ayrıca yüklenir (Adorage-I , Heroglyph 2.5)... .... alov effektinin pinnacle-a gətirməyin yolunu göstərirəm.... (və alov səsi) ... deyək ki,sənə alov effekti lazımdır-səs ilə birlikdə.bunun üçün raboçi stolda olan Adorage-I proqramını açırsan.orada alov effektləri çoxdur.onlardan 1-ni bəyənirsən.adını kopyalayırsan.sonra gəlirsən pinnacle proqramına.burda həmin effekti tapmağı videoda göstərəcəm...sonra alov effektinin səsini proqramda tapırıq.səs güclü olduğundan onun gücünü azaldırıq... . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2012 qaqam cox sag ol coxdandi nete girmirdim bu gun girfim xeberi indi oxudum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2012 .... halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2012 qaqam bu Adorage-I , Heroglyph 2.5 paketlerin yuklemek ucun mumkun olsa link verersen? googleden bir necesin tapdim amma pulu idiler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2012 ... ProDAD Adorage Effects Package - Full Set from VM&OB Team..... http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3359622 ...ProDAD Heroglyph CreativePack 3.4.5 http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2577569 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2012 Pinnacle Studio 14 HD Ultimate Monstro bunun yeri 32 GB di niye beledi?Men indi bunu nece yukleyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2012 ... bu əla versiyadır,effektlərin sayı-hasabı yoxdur.... torrentlə götür... d diskinə at ki, c diskinə yükləyəndə yer çatsın..... ... məndə 500 gb usb hard disk var.bu peoqramı orada saxlayıram ki, kompüterdə yer tutmasın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mayıs 2012 mende hal hazirda olan yer kompda C de70 GB teze formata etmisem ona gore.D dede 150 idi indi 4 Gb qalib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2012 mehdi qaqam sen verdiyin 32 gb liq Pinnacle Studio 14 u yuklemisem amma orada alov effektleri ve ya meselen fiseng filan yoxdu alov effekti var amma 1 denedi bu neden olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.