=== Konu tarihi: 15 Aralık 2011 Paylaş Konu tarihi: 15 Aralık 2011 Əvvəla hamıya salam.... Mənim bir dostum Facebookda "Like"-ları yönəldə bilir.Mənə demək istəmədi.Amma mənim üçün elədi.242 Like olan səhifəmdəki userləri 19 Like olan səhifəmə yönəltdi və artıq 242 Like olan səhifəm silindi.Userlər də avtomatik olaraq 19 Like olan səhifəyə yönəldildi Mən bunu özüm eləmək istəyirəm və sualım budur: Facebookda "Like"-ları necə yönəldə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
farid.93 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2011 sehifeni ach hansiki o sehifeye birlewdirmek istiyirsen diger sehifeno==>bilgileri duzenle==>kaynaklar ==>merge duplicate sora da birlewdirmek istediyin sehifeni sechib ok ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 dəqiq bilmirəm, amma deyəsən bununçün səyfələrin adları və ya məlumatları bir birinə yaxın olmalıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 Farid.93,qaqa axi orda marge dublicate yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 Bu bölmədə problem olduğunnan yaxşı işləmir və ya hamı üçün təyin olunmuyub ... mənbə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 Başqa nə yolu var ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefri_519 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 mənibilən yoxdu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 17 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2011 === sən həmən dostuvu çək qırağa soruş gör necə edibdi mənədə maraqlı gəldi))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 17 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2011 Burdan da birləşdirmək olur Səhifələri birləşdirmək üçün, Adları və Haqqında bölmələri eyni olmalıdı məncə. Mən boş bir səhifə açdım, o biri səhifəmlə eyni adda. Həmən bölmə çıxdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 17 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2011 Ağabəy,Dedi ki deyə bilmərəm. Seven_Birisi, Məndə tamamilə başqa adlar idi.Amma qaqaş birləşdirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 17 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2011 mmmm, onu bilmirəm. Google də ço axtardım, hamısında diyir ki, adları eyni olmalıdı. Yolunu tapsaz mənə də diyində http://www.beta.facebook.com adresindn istənilən səyfəni birləştirmək olurmuş, 15 dekabrda bu funksiya da bağlanıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 17 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2011 Marge Dublicatenin linkini atın da bura... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 menede lazim idi bu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 He duzdu 15 dekabrda baglanib indi ancaq adlari eyni olan sehifeleri birlesdirmek olur Hem de birlesdirdiyin sehifede tek admin olmalisan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2012 Bu link işləyire... İsmət, sən yazdığın linkdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.