qüerty Konu tarihi: 29 Kasım 2010 Paylaş Konu tarihi: 29 Kasım 2010 Mən uzun müddətdir ki, İnternet Download Manager işlədirəm, çox da məmnunam. Amma işlətdiyim İnternet Download Manager vaxtla idi və mən hər dəfə vaxtın tamam olmasına bir neçə gün qalmış proqramı tamam silirdim və eyni zamanda "icra et" menyusundan "regedit" düyməsini basaraq daxil olub HKEY_LOCAL_MACHİNE -> SOFTWARE ->İnternet Download Manager qovluğunu silirdim. Nəsə bir dəfə vaxtı ötürdüm və limit tamam oldu(0 gün). Bir sözlə üsul bu dəfə alınmadı. Sonra unattented versiya yazdım. Əsas problem də elə bu zaman yarandı. Belə ki, İE ilə linkə daxil olduqda avtomatik yükləmə gəlsə də OPERA ilə belə olmur, adi qaydada Operanın öz yükləməsi ilə yüklənir. Proqramın menyusuna daxil oldum brouzerlər siyahısında da Operanın adı var. Xahiş edirəm kömək edin!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 29 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2010 Programin nastroykasindan Operaya dostup ver duzelcek... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qüerty Mesaj tarihi: 29 Kasım 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2010 Vusal, Əgər bunu deyirsənsə onsuzda bu cürədi yox bu deyilsə zəhmət olmasa şəkillə və ya konkret yerini deməklə izah elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 29 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2010 OK yukleyib baxim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qüerty Mesaj tarihi: 29 Kasım 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Kasım 2010 Zəhmət olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 30 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2010 Videoda gostermisem o qaydada elesen duzelecek...Tam aydin sekilde gostermisem videoda Video IDM Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qüerty Mesaj tarihi: 30 Kasım 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2010 Əziyyət oldu sənə. Çox sağol.Allah razı olsun! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 30 Kasım 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2010 deymez...Allah cumlemizden razi olsun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.