Guest Nazim888 Konu tarihi: 16 Aralık 2011 Paylaş Konu tarihi: 16 Aralık 2011 mende kompda wi-fi islemir hec isareside gelmir. yeni windows 7 dide wi-fi ile qosulmaq istedikde sagda asaqi kuncde olan wi-fi isaresi olan yerde x var qirmizi. setin iconunda. bu neden ola biler? wi-fini kompun iinde nastroykadan sondurub yandiriram ama yene asaqidaki qirmizi x getmir. wi-fi sebekeleri gostermir. antiviruslada yoxlamisam tam olaraq ,hecne tapmayib kompda ela isleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 Movzunu acanda duzgun bolmeni secin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 Eger Windows 7 didise Ya wifi driveri yazilmayib,yadaki senin kompunda wifi desteyi yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 Nootbukda wi-fi knopkası olur bax gör əgər drayver yazılıbsa yada Сетевое окружение də söndürüb yandırırsansa açmırsa deməli ordan bağlanıb gərək ancaq onnan açasan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2011 ola bilsinki WiFi baglidir deye gostermir ikonu FN + F (1.2...) duymesinin komeyi ile WiFi aca biersen komputerin modelini yaz Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2011 yox driverleri flan yazilib 1 gun qabaq isletmisdim,sabahsi gun acdim hemin yerde dediyim kimi oldu. driverleri var birdeki set yerinden yandirib sondururem yene orda qirmizi x isaresi var. mende hp pavilion dv6 3126-er di. f12 nin ustunde wi-fi knopkasi var yandiranda ag rengde olur sondurende qirmizi reng gelir. ne qeder sondurub yandiriram yene sag kuncde hemin qirmizi x-di wi-fi yerinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 19 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2011 http://www.boxca.com/b4nzbrm3e3co/BSR-2011.12.19-15.48.31.avi.html video kekib bura yukledim,vaxti olan yukleyib baxsin. qeyd edimki wi-fi yerinde orda bletoothla qosulmada var ancaq onun wi-fiye dexli yoxdu ,yeni qosmusam wi-file baglanmadiqi ucun internete Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rauf7 Mesaj tarihi: 20 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2011 ctrlin yaninda Fn knopkasin bas saxla yuxarda wifi sekili olmalidi onu da bas acilacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 yox ondan deyil,sendeme wi-fi sebekesi olmadiqda hec yanda ele olur. men olduqum yerdede hec bir wi-fi olmayib ona gore ele olub. hemise coxlu wi-fi olur men olan yerde , mendede ustunde xin yerinde ulduz olurdu , istediyinin parolunu yazib girirdin. ama ayri yere getmisdim,ordada hec wi-fi olmayib deye ele gosterir. birinci defe gorduyum ucun ele bildim wi-fi islemir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 mən bir az maraqlandım. HP-lərin çoxunda bir müddətdən sonra bu prablem çıxır. Ola bilər ki, texniki prablemdi. Bəziləri servisə aparmaqla, bəziləri də əlavə Wifi adpter almaqla həll elədiyini diyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 yox bu texniki problem deyil,sadece wi-fi sebeki olmayan yerlerde ele edir qirmizi x seklinde gorunur. wi-fi yanan kimi ulduz isaresi acilir istediyin sebekeni secib girirsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 22 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2011 elə göstərməlidi də, Wifi olmuyan yerdə, sənə nə göstərsin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.