Guest Nazim888 Konu tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Konu tarihi: 21 Aralık 2011 men windows8 skin pack adinda proqrami dostumun kompuna yukledim indi ise komp acilmir. yeni yandiriram windows gelir sonra soldan saga hereket eden goy isareler bitir , xosh geldinize catanda komp sonur nece defe bele eleyir yoxlamisam. komp samsung r40 idi sistemi orginal xp home premium sp2 idi. indi men nece edim komp acilsin hec istemirem windows 8in gorunusunude yeterki komp acilsin,pis vezyetde qalmisam ((( bezapasni rejimede qoyuramki komp acilsin ondada acilmir,sonra pasledni zaqruska olan yere giriremki axirinci yuklediyimi silsin,onuda edir ama komp yene gelmir raboci stolu ora catana qeder sonur. bu movzudu http://www.windows-az.com/tertibat/10908-windows-8-skin-pack-60-windows-xp-n.htm l menim basima bu problem geldi belke,bezi xplerde isledi.ama ehtiyatli olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Ver kompa format duzelecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Vüsal demiş, ERD-lə sistemi geri yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 bu windows 7 ucun deyil xp ucundu sp1 yadaki sp3 ucundu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Agabey Ele Dostumuzdada Xpdi,mence Burda SP ferqi yoxdu,Erd Ile geri Cek,alinmasa format ver getsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 beopasni rejime gir.sil pack-i veya erd ile ssitemi egri yukle Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Vusal Dostumun Axi yazib Safe Mode la girende de Komp Acilmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 erd ile yoxlasin Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 axelis sag olki axira kimi oxumusan yazdiqimi , taner men format vermek istemirem cunki icerisinde lazimli fayllar var,hemdeki vaxtim o qederde bol deyil onun kompunu basdan otrum her sey yazim. birdeki o prqrami saytdan silin cunki islemir, qurandada oxumusamki xp ucundu sp2 nide destekleyir. ancaq yuklenenden sora bele oldu. kim istese yukleyib prob ede biler,belke onda acildi. birdeki erdi mene basa sala bilersiz? linki var movzu seklinde ordan oxuyum edim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 22 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2011 Qaqaw men de Sp3 azeridi rahat iwledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 22 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2011 axellis olsa bilsin resmi iconlar ve resmi temalar edit olunub ona gore bunun iwlemeyi ucun windows-un oz temalari ve oz iconlari lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 22 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2011 Nazim888 Deymez,Erd den basqa Caresi Yoxdu,Sistemi Geri Cek Agabey Qardasim Scin packi yazanda ozu hem pacth olunur,hem temalari yazilir ,dll ler yazilir,eger problem olubsa scinpackdandi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2011 erd nece edirler ? komp ele qalib,gerek tez edim bir nefer komek elese yaxsi olar. erd ni nece isledim ? saytda 5ci versiyani tapdim 171 mb,onu yukledikden sonra ne edim? isodu. deyesen diske yazmaq lazim olacaq, ama onu flasha atmaq olar? flasida usbe qosub isletmek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 27 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2011 kimse komek elesinde mene bir buna erdni yeni iso formatindakini nece yazim flasha kompa qosum acsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 27 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2011 Bunu yüklə YUMI-Multiboot-USB-Creator.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 28 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2011 cox sag ol qaqa. mende olan notebook hec acilmir,yeni xosh gelmisinizden sora aftomatik sonur,men onun icine erd proqramini yukleyib axirinci ne elemisemse onu silecem, yeni usbni kompu yandiran kimi qosacamki,erd proqrami acilsin. + bu proqramla bunu etmek mumkun olacaq ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nazim888 Mesaj tarihi: 29 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2011 bunu nece isletmeyi bilen var? bunu flashima yazdim , notebooka qosub hansi fi basimki erd islesin ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 29 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2011 biosdan bootu usb-ye cevir sonra hdd boot yerindende hdd-ni 2-ci usb-ni 1-ci olaraq deyisdir ve ya qisa f duymesi ile ilk acilisi usb-ye yonelt. notbuklarda f12 olmalidir bezilerinde Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.