=== Konu tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Konu tarihi: 21 Aralık 2011 Salamlar, Bu Dərslikdə Delphi 7-də Kompüterin Yaddaşında Olan Hər Hansısa Faylı Silməyi Öyrənəcəksiniz.Bunun Üçün Forma Bir Ədəd Button Əlavə Edəcəyik. Buttona Əlavə Ediləcək Kod Belədir: if DeleteFile('Silinəcək Faylin Adresi') then Application.MessageBox('Fayli Silmek Istediyinize eminisiniz??','Sual', MB_OKCANCEL or MB_ICONQUESTION); Kodda Silinəcək Faylın Adresi Yerinə Silmək İstədiyiniz Faylın Aderesini Yazın.Mən Kompüterin İş Masasında Mövcud Olan test.txt Faylını Siləcəm.Və Mənim Kompüterimdə Mövcud Olan test.txt Faylının Ünvanı Belədir: C:/Documents and Settings/Hamid/Рабочий стол/test.txt Bunu Kodda Uyğun Yerə Qoyduqda,Kodumuz Belə Alınır: if DeleteFile('C:/Documents and Settings/Hamid/Рабочий стол/test.txt') then Application.MessageBox('Fayli Silmek Istediyinize eminisiniz??','Sual', MB_OKCANCEL or MB_ICONQUESTION); Və Bu Kodu Buttona Əlavə Edib,Proqramı Çalışdıranda Yazdığımız Ünvandakı Fayl Silinir. Əgər Yazılı İzahdan Baş Açmadınızsa,Video Dərsliyə Də Baxa Bilərsiniz : Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Bunu bilirdim təşəkkür.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 "Hamid"Bilmirdim amma indi bildim marağlıidi sağol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Deymez. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Bilmirdim sagool Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2011 Deymez. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.