MEZHH Konu tarihi: 23 Aralık 2011 Paylaş Konu tarihi: 23 Aralık 2011 salam. Sayta xəbər qoymaq istədim, Axırda nəsə error verdi. diyə bilərsiz niyə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 23 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2011 qaqa ne yazir? USER NOT VALID? eger budursa...xeber yerlesdirme yerinde cox qalmisan...eslinde bu senlik deyil...Adminlere yaz..onu duzeltsinler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 23 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2011 çıxdım təzədən elədim, yenə o yazıldı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 23 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2011 seven_birisi, serverdəndir.Az sonra təkrar cəhd et. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 23 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2011 10 15 deqiqeden sonra birde ceht et alinmalidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 23 Aralık 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2011 İndi yoxladım yenə elə oldu belə yazır ANTISPAM: User ID not valid Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 24 Aralık 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2011 salam sayta xəbər əlavə edəndə deyir sizin xəbərə aid qısa və ətrafli məlumat olmalıdır melumat yazmışam bunu nece edim, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.