MEZHH Konu tarihi: 20 Aralık 2010 Paylaş Konu tarihi: 20 Aralık 2010 salam. mənim kampuerim HP di. DVD ROM işləmir. drayveri silinib məncə. çox xahiş eliyirəm, bilən varsa kömək eliyin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 onun driveri olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 drayverlərin olduğu bölmədə, cd - om adında papka kimi bir şey var, onu açanda elə cd rom adlı driver var , onun qabağında nida işarəsi var Windowsu yeniləsəm düzələr səncə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 DriverPack Solition 2010 yadaki 2009 yukle...avtmomatik driveri duzeldecek...yadaki sistemi geri yukle... yadaki hemin sualin ustunde iki def vur abnavit ele..ozu avtomatik sistemden driveri tapib yukleyecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 çox sağ ol yoxluyaram. birdə ki obnavit elədim kod 29 erroru verdi. ama onun nə olduğunu bilirəm hə bir də DriverPack Solition 2010 i hardan yükləyə bilərəm? daha doğrusu bilmirəm. səhvən bilirəm yazmışam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 saytda var... eger hemen problem bir nece gun evvel olubsa sistemi geri yuklemek en yaxsi usuldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 hə 2 gündü elə olub. bağışla başını ağrıtdım . ama onu necə eliyim. birdə ki axtardım tapa bilmədim axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 Pusk>Vse proqrammi>Стандартные>Служебные>Восстанов Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 çox sağ ol mən o proqramı da yükləmək istiyirəm. linkini verə bilərsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Aralık 2010 http://windows-az.com/sistem/sistemf/1921-...ofessional.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.