never Konu tarihi: 1 Ocak 2012 Paylaş Konu tarihi: 1 Ocak 2012 iPhone 3G 8GB iOS 4.1 + Jailbreak - Cydia da Problem var. Cydia dan proqram yükləmək istəyən kimi belə bir səf göstərir.Həllini kim bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 1 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2012 bilsem komek ederdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus Mesaj tarihi: 1 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2012 Bilmirsənsə niyə yazırsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 24 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Temmuz 2012 qaqas sen ne yukleyirsen burda eror veri de yazim sebebini Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 24 Temmuz 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Temmuz 2012 türkçə bir yazı tapdım, yoxla bax Bu hata tüm forumlarda okuduklarıma dayanarak söylüyorum; genelde "folder enhancer" tweak'inden sonra olmuş ve hemen arkasından yüklenen herşeyin önünü kesmiş... cydia'da güncelleme (change) kısmına düşer sana hata veren herhangi bir tweak... güncellemeye gelip(en üstte olur genelde), tweak'e tıklayıp sağ üstte çıkan modify'e basıyoruz ve en alttan gelen pencerede remove yapıyoruz bu beladan kurtuluyoruz allah'ın izniyle genelde cydia'da sonradan paralıya dönüşmüş yani sürüm yükseltilmiş tweaklar bu sorunu veriyor yanılmıyorsam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.