Barcelona_FC Konu tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Konu tarihi: 6 Ocak 2012 Təxminən 1 həfətəyə yaxındı kompun gücü zəifliyib.NFS Run əvvəl rahat ULTRA- qrafik rejimində oynaya bilirdimsə indi "Высокий" rejimində normal yəni arada tutulmalarla oynayıram.Əməliyyat Sistemi Windows 7.Kompda Advanced System Care , Tune Up, AVG PC Tune Up proqramları var.3-4 gündən bir komp reanimasiyadan keçir)))Bu gün ASC-də Game rejiminidə qoşdum eyni şey oldu.Biraz irəliləyiş.Həm kompun ventilyatoru özünü dağırıdır. Komp deyəndəki Notebookdu. Parametrlərində yazım indidən i7 2.00GHz Ram 6GB VGA 1GB.Gta 4 normal iüdiyir heç tutulmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
farid.93 Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 belke kullerine toz yigilib..mende de olmuwdu bele chox qizirdi hemde leng iwleyirdi.termopastani deyiwdiler..sende onlari yoxlatdir belke onlardan da ola biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona_FC Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Nea tozdan deyil.Toz olanda bawqa cur olur.Ozde toz 1 ilden sora cox yigilir.Kohne Toshibada 4 il iwdetdim 4-cu il ventilyatoru temizdedim)))1 ay sora cezdi)))Hem ele zeiflemiyibe komp ancaq NFS oynuyanda hiss olunur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Belke oyunun qrafikasindandi he NFS bir cox kompyuterlere getmir Birde bolmeni duz sec Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.