VaqifAgayev Konu tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Konu tarihi: 6 Ocak 2012 Salam bu saytı çox eştmişdim amma bilmirdim bu bu forumun dərinliklərini nəysə. Mənim komouterimi 2 ildir almışam beko firmasi mənim komputerimdə bir dəfə format getmirdi evde edirdik alınmırdı ustaya apardıq nəysə detal dəyişdi M ilə başlayan detal adı idi modem yox haa adı belə rus dilli idi adı o zamanlar komputeri yaxşı bilmirdim.Komputer düzəldi.Sonra format eləməyi özüm eləməyə başladım son 1 ildirki komputeri çox yükləyirdim 3-4 aydan bir format edirdim. bu yaxınlarda format eləmək istədim format diski taxdım perzaqruzka verdim en birinci PRESS AND KEY yazısı yazılmadı hard disk read can not filan belə şeylər gəldi. Diski çıxardım dedim yəqin üstündə ləkə olar nəm əski ilə sildim quruladım taxdım.Güclədə olsa PRESS AND KEY yazısı gəldi Vindovs ustanovka zad belə yüklənir sonra bir yeri varee orda qıraqları göy rəngdə olur altda nəsə yazılar gəlir -gedir yüklənir ee ortada fayl adı gəlir .SYS isporçen belə yazı gəlir altdada kod yazılır rəqəmlərlə kim bilər bunu lazım olsa dəqiq şəkildə şəkilinidə çəkib yerləşdirərəm.Hələlik bu qədər lap başdan danışdım İNŞALLAH kömək olar. Vaqifdir adım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 har disqki acronis disk director ile birsldir yendien bol Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Xaiş edirəm bir az loru dildə deyərdiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 acronid proqramin netden yaz,iso halinda olur.onu power iso,nero vs ile disqe yaz,sora biosdan cd dvd sec,proqrama girdikden sora diskleri sec birlesdir,ve yeniden bol Birlesdirme zamani disklerde olan fayllar silinir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Usaglar onu linkin qoyarsanda menim ucunde birde qaqas ola biler senin disk deyirsen silenden sinra isledi biraz diskdede problem ola biler yenede qardaslar deyeni ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Azər Rəsmi sayt-dan yüklə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Men format zamani sehven D razdelini silmisem inid NFTS yox FAT formatindadir onu nece qaytara bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Musacox sagol Zaur yeniden farmat vere bilersen Musa Axi bu ISO deyil birde trialdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 baxın beyaq sizə dedim ha yazılar gəlir ee bunlar gəlir Rus şrifti ilə yazılmıçı amma mən belə yazıram : Ni udayetsiya zaqruzit fayl.Kod aşibke .32768. Nivazmojnu prodajalit ustanovki Najmite luboy klaviş dlya vxoda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Azər yəqin ki, rəsmi sayt adamı aldatmaz... Trial-a gəldikdə isə..Buyur..Bu da serial kodu: E52FGZKJ-N6QYEVYA-RNRL8E23-SQLNYBBW-U2NKLFZU-YRBEVXVB-BKE8HK3Z-G7SLRBTG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Musa Baxdim exe di seriala gore sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 acornis disk directore bootcd ykleyin exe ehtiyac yoxdu Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Vusal mumkun olsa link verersende Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 baxın beyaq sizə dedim ha yazılar gəlir ee bunlar gəlir Rus şrifti ilə yazılmıçı amma mən belə yazıram : Ni udayetsiya zaqruzit fayl.Kod aşibke .32768. Nivazmojnu prodajalit ustanovki Najmite luboy klaviş dlya vxoda buna care deyinde kankret xaish Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Sen onu rus siriftleri ile yaz bizde tercume edek proqramla tam temiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 caresini yazdim men Acronis Disk Director 11 Home 11.0.2343 Update 2 + BootCD Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Tesekkurler Vusal mende tapmisdim biraz var yaddasi 16 MB idi yaxsiki diske vurmadim disklerde terslikden hamsi arginal DVD di nahaq xarab olacagdi bunun yaddasi 240 MB dan yuxaridir sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 MENDEDE ELE OLMUSDU BILIRSEN NE ET KOMPUTURUN BUTUN SUNURLARINI CIXART SONRA TEZDEN YERINE TAX DUZELECEK Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaqifAgayev Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2012 neceki men hec vaxt sokmemisem ona gore cetindir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.