sahin666 Konu tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Konu tarihi: 7 Ocak 2012 flashkarta videonu hansi formatda yazim?Televizorda acsin. Sual vermeyinki tvde flashkart olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Olur... Mən .avi formatında etmişdim..açırdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 ANCAQ AVI FORMATINDA Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 mpeg2-4 avi Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Flashkarta ele adice atim yoxsa nero ile? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
keremeli Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 qaqaw o baxir senin TV ne..... men bilen TV butun video formatlaeini qebul edir....DVD den ferqli olaraq.....yene de adminler yaxwi biler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 nero ile usbye nece kocureceksen merak etdim Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Flashkarta men hemise adi yazmisam.Nero ile bilmirem ki hec flasha yazmaq olur ya yox.Men ele dusundumki olar.Indi adice avini flashkarta atim vso.Tvde acacaq.birde menu nece duzelde bilerem onun ucun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik111 Mesaj tarihi: 8 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2012 men videnonu proqramsiz atiram karka hamisi acmir avi /mp4/video files mehsur formatlar acir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 8 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2012 Sahin Flaskarta videonu adi qaydada at sonra kecirt TV ye baxda ama farmat MPG4, AVI bunlar olsun esasen yeni unlardan cox kiciltme meselen 3gp keyfiyyetli gostermiyecek ama MMG4 , AVI Temiz gosterecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 8 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2012 He onu bildim bes menyu nece duzelde bielrem Menyunu nece hazirlayim?Tecili lazimdiye sabah aparmaliyam flashkarti ozumun deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.