TΛNNΞЯ Konu tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Konu tarihi: 7 Ocak 2012 Sizə bir sualım var bütün sevənlər, Deyin görək məhəbbət üçün ölmək olarmı ? o aşiqki sevir yarını qəlbən , osevgi üçün qurban vermək olarmı ? Bir gül tək saralıb soalrsa insan , şəfası məhəbbət olar ona yardan . Sevənin gözlərini kor etsə Şeytan , o kor məhəbbəti tərk etmək olarmı ? Bağçalarda xəzan olur məhəbbətin yarpaqları , izin vermə qırılsın onun o gözəl budaqları . Vaxtsız açan bənövşə tək quruyarsa ləçəkləri , o bənövşəni qoparıb atmaq olarmı ? Dəniz ləpələri kimi çırpılarsa qayalara , bir kimsəsiz sahil kimi dönüb baxar göy sulara . Yalvarıram sənə TANRIM , sual ver vəfasızlara , məhəbbətlə göy sularda batmaq olarmı ? Deyin görək məhəbbəti unutmaq olarmı ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Azər sən yazmısan?... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 He arada yaziram bir Subay vaxti bir vefasiz sevgilim ucun yazmisdim 3 il bundan qabag Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 hə..çox yaxşı alınıb...təbriklər;)...(gec də olsa) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Mox sagol tebrikin geci tezi olmaz qardasim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saints Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Əladı haladı sənə Azər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Qardaş sende neler varmiş xeberimiz yoxdu.əladı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Eladi qaqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona_FC Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Axirinci bendi yaxwidi)))teki hami sevdiyi ile xowbext olsun bele weirler yazmaqcun sebeb olmasin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Sözün düzü pis şer deyil. Sadəcə biraz özünü inkşaf ettirsən daha da yaxşı olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Haminiza derin tesekkurumu bildirirem Nicat Men Master , Proqrammerem sair deyil sadece arada bir demi gelir ona gore yaziram ama biride var vetenim ucun yazmisam onuda vaxt tapib yerlesdirecem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
farid.93 Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 yaxwidi ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Azər sən əsl şair imişsən ki .Əladır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 farid.93 Ela gunun olsun mayak18 yox sair deyilem sadece demi gelende Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Azər, Gərək sənə ilham gəlsin ki yaxşı şeirlər yazasan hə?. Allah ilhamı səndən Əliyevi də Azərbaycandan əsirgəməsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2012 Amin !!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Superdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 lap sairsenki ) hec esl sairler bele seir yazammai xosuma geldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Dəniz ləpələri kimi çırpılarsa qayalara , bir kimsəsiz sahil kimi dönüb baxar göy sulara . Yalvarıram sənə TANRIM , sual ver vəfasızlara , məhəbbətlə göy sularda batmaq olarmı ? TEbrikler Z...B (seni Sevirem))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Biri də məndən: Cahil insan anlamazsan eşq nədir, Sanırdım ki tam gözəllik səndədir, Bu sözünlə için artıq bilindi, Qəlbin yoxmuş, Allah bilir kimdədir... Her gun aglayirsan oz heyatinda Deyirler gözellerin bexti olmayır. Men ise düşünüb deyirdim xeyr. Axır fikirleşdim yazdim bir şeir. Soruşmayin menden, kimdir o gözel, Belke de bilersiz axir ya ezel. Biri çox gözeldir,cox gencdir yaşi, Bilmez nedir evli, subayliq daşi. Baxma, üzü gülür derdlidir başı. Her gün aglayirsan öz heyatinda, Eyri yol gedirsen düz heyatinda. Deyirler bu dünya gözellerindir, Senin gözünü töken öz ellerindir, Bu senin heyati mesellerindir, Çaliş yere vurma diz heyatinda. Her gün ağlayırsan öz heyatinda Sen evvel gül idin, indi ise xar. Söyle, neyin qalar senden yadigar. Her gun aglayirsan, bir sebebi var, Ne ile qoyarsan iz heyatinda? Her gun aglayirsan oz heyatinda... Her gün kederdesen, her an qemdesen, Bu derdi çekirem, hem men hem de sen, Sen ele bu dünyada cehennemdesen, Alov cismindedir, köz heyatinda, Her gün aglayirsan öz heyatinda. O gun bir söz dedim, incitdim seni, O söz menim deyil, başa düş, yəni Yene men demişem, bagişla meni. Sene eziyyetdir, döz heyatinda. Her gün aglayirsan öz heyatinda. Fizuli ölecek, bil ki, men de var idim, Mən Qara bəxtimdən küsdüm, incidim. Dünən səni gördüm yuxumda, dedim. Qəmli bir dəryadır üz həyatında. Hər gün ağlayırsan öz həyatında, Əyri yol gedirsən düz həyatında... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Saytimizin Userleri Komputer Biliyi ile Birlikde...Hem de Gozel Wair Imiwler ^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 DarK_MoNSteR, dərdlər bizi universallaşdırır.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 super Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Mende yazimda birin Ozum yazmiwameyy Unut Dersin Unutamam Kalbime Soz anlatamam HEr sevgi bir omre bedel Seni Askla Paylawamam Z....Seni Ozumden Coooooooooooox Sevirem..Menimsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.