Maksim_252 Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 yuxarıdakından fərqli olaraq bu mənim deyil... Deyirəm qaytaraq ötən günləri, Son dəfə görüşə gəl gedirəm mən, Demirəm sən ağla mənim dalımca, Uzaqdan dur eylə əl gedirəm mən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Rovshen agzivi baglaa..Gozlerun bereldi ee Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Koemk, ele senin acigina... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 hee rovshen?? gele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 He-he-he.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 -Rovshan-, koemk, çox xaiş, mövzudan qırağa çıxmayın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 ok. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 ... poeziya dəqiqələri üçün hamınıza təşəkkür.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
koemk Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 cixmayaq???mende syatdan cixiram saqolun Rovshen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ağustos 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 3 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2012 Bir xeyalim vardi, ozumden bele saxladigim,..Bir qorxum var,görmek istemediyim.Hemin qorxu sensizlik qorxusudu..Birde sen varsın yoxluguna usyan etdiyim.Susuram,..susdukca qalirsan ureyimde.,Sensiz cox pisem gormursen!..basa dusmursen?...Sozler Boğazımda düyünlendi,hell edilmirsen...Keşke basa dussen içimden keçen o qeder sözü.Keşke duysan baxsan gözlerimin içine o qeder çox “Sevirem ki Seni” Bir bilsen bir bilsen ureyimdeki yerini...by: X-Missiya ( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Yaxşıdı Azər, kiçik düzəlişlərlə misraları uyğunlaşdırsan lap əla olar Sizə bir sualım var qəlbdən sevənlər, Deyin görək məhəbbətçün ölmək olarmı ? O aşiqki sevir yarını qəlbən , Aşiqi tərk etib getmək olarmı? Bir gül tək saralıb solarsa insan , Şəfası məhəbbət olar o yardan . Sevənin gözlərin kor etsə Şeytan , O kor məhəbbətdən qaçmaq olarmı ? Ürəklərdə xəzan olur o sevginin yarpaqları , Qoyma sınıb tökülsün onun incə budaqları, Vaxtsız açan bənövşə tək qırılırsa arzuları, O sevgiyçün yaşayıb ölmək olarmıı ? Sevgi dəniz dalğası tək çırpılarsa qayalara , Ürək tənha sahil kimi dönüb baxar göy sulara . Yalvarıram sənə Allah, vəfa ver vəfasızlara , Məhəbbəti bir mal kimi satıb getmək olarmı? Deyin görək vəfasızı sevib ölmək olarmı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Saytımızın həqiqətən istedadlı userləri varıymış.Hamınıza təşəkkür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Mümkün qədər çalışmaq lazımdır ki, sətirlərdəki sözlərin cəmi heca sayı eyni olsun.. Məs: əgər 1ci sətirdəki hecaların sayı 12-dirsə O biri sətirlərdə də bu uyğunluğu gözləmək lazımdır... Belə olanda şeir daha ürəyə yatımlı olur... Məs: Boğdun, atdın məni qəm dəryasında, Tərk etdin sevəni öz dünyasında, Ağlamalı olsam sənin yasında, Mənim göz yaşımı görməyəcəksən... Gülə - gülə gəlsən mənim yanıma, Acı sözlərinlə qıysan canıma, İstəyirsən, gəl çıx mənim sonuma, Mənim göz yaşımı görməyəcəksən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 ...Maksim_252 ,şerə görə təşəkkür... ... hecadan başqa bəhrə də fikir vermək lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Mayak18 Əməyə Hörmətin və Diqqətinə görə sənə Xüsusi təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 mehdi1998, dəyməz.. halal xoşun... Sözün düzü bəhrlər haqqında ətraflı məlumatım yoxdu... Amma sənlə razıyam... Əvvəlini Rəməl bəhri ilə başlayıb, sonrasını Həcəzlə gətirmək heç düzgün olmaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2012 əla şeirdir.Təbriklər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.