sahin666 Konu tarihi: 30 Aralık 2010 Paylaş Konu tarihi: 30 Aralık 2010 Salam mende her sey yaxsi idi .2 deq kecenden sonra kompdan ses cixmadi.Driverden ola bilmez basqa neden ola biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vusal Mesaj tarihi: 31 Aralık 2010 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2010 sistemi geri yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 31 Aralık 2010 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2010 Duzeltdim.panel upravleniyadan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 salamlar mende de problem sesle bagli oldugundan bu movzunu gordum basqa movzu acmaq istemedim demek noutbuk bu gun format etdim amma ses yoxdu panelin upravleniyada da ses nizamlamasi yerinde etmek olmur dusunduyume gore driver yazmaq lazimdi amma bilmirem ne cur tapim indi kim bilirse desin ses driveri haradan yukleye bilerem ve umumiyyetle ele proqram var ki noutboka yukleyende hansi driverler yoxdursa ozu tapa cunki ozum deqiq bilmirem basqa hansi dirverler var ya yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 kmoputerin modeli nədir ?.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 intel inside celeron windowsxp professional service pack 3 versiya 2002 Celeron®Dual-Core CPU T300 @1.80GHz bunlar var notebookdu tanisindi bu gun verib format ucun basqa hasi melumatlarsa lazimdi? dispetcer ustrostv yerinden baxdim 2 yerde sari rengde isarte vardi, yeni ki, o driverler lazindi mence, 1. idt high definition audio codec 2. USBdevice Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 KOmputerivin adi nedir toshiba hp acer ve s... ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 HP - di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Səs Driveri Səs driveri yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 indi yoxlayiram alinmasada yene de eziyyetin ucun minnetdaram alinmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 ƏS,XPdir? 7 ? bu linkdəkilər xp üçündür ... İNternet zəifdir deyə axtariş edə bilmirəm düzəlsin taparıq narahat olma.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 HE XP DI Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Realtek Audio driver bunu yoxla əgər buda alinmasa Driver Pack Solution Lite yüklə ozu olmayan bütün driverləri tapıb yazacaq ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 ok qaqam indi yoxlayim sen de day yuxusuz qalma cavab yazaram sabah burada olsan oxuyarsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 qaqa budan bax audio driver yerineden yukle gor alinar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 ok qaqam yuxaridaki linki yukledim perezaqruzkaerim alinmasa ona da baxim ok qaqam yuxaridaki linkdekin ustanovka etdim indi perezaqruzka verim gor alinmasaoxlayacam o birikerin de fuad qaqam 1 -ci alinmadi 2- de hecmi coxdu insallah sabah yukleyecem vusvus qaqa senin verdiyini indi yukleyim gor ne olacaq vusvus qaqam alinmadi o da Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 VusVus un verdiyi driveri yoxla alinmasa men dediymi yüklə onun Full un yukleme Lite versiyasını yüklə 1-cisin cəmi 10MB dir,. İnternet-nən özü tapacaq.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 fuad vusvus verdiyi de alinmadi senin verdiyin sonuncu 2 deneden 1-ci de alinmadi 2-cisi hecmi 5 qb yaaxindi gerek sabah yukleyem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 sabah yoxlayarsan 1-cisində driverler özündə yoxdur Olmayan driverler tapib internetnen Download edir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 uraaaa tanri haminizin canin sag etsin fuad qaqa senin verdiyin o kinci linkden kicik hecmlini yukledim internetde axtars verdi driver secdi ustanovka etdim alindii haminiza minnetdaram haqqinizi halal edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 busuper ,halal xoşun.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 cox sag olun indi qaldu usb driveri onu verdiyin proqram axtarsa verdi amma tapmadi sabah da onu duzelde bilsez yaxsi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 driver pack ile eledin?) sam driver yaxshidi icinde her shey var 5 cure driver programi var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 QAQAM BUNNLA ETDIM Driver Pack Solution Lite Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 qaqam al sen bunuda yuklesam driver xoshuva gelecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.