MobiTel Konu tarihi: 13 Ocak 2012 Paylaş Konu tarihi: 13 Ocak 2012 Mənə əlimdəki videoları DVD-yə yazıb o videolara DVD player ilə baxa bilmək üçün program lazımdır. Nero 11 programı ilə yazmaq istəyirəm, Nero programı nə MP4, nə AVİ, nə də vmw formatlı videoları görmürki yazım. Ashampoo Burning Studio 11 programı ilə yazıram yarımçıqdan alınmır. Mənə elə program lazımdırki sıf videoları DVD formatına çevirib DVD playerdə baxa bilmək olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 13 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2012 Bu proqrama bax:Xilisoft Video Converter Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 13 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2012 ConvertXtoDVD super proqramdır.Videonu atırsan proqramın içərusunə ozu avtomatik DVD menyusu hazırlayıb diskə yazır.Konvertidə özu edir.Mən bundan istifadə edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2012 qaqas avi den avi ye ferq var men butun videolarimi nero 11 net ve asagi versiyalarnan aziram avi nide goturur wmv ni da ama meslehetim menyu ucun nero 7 / 10 / 11 istifade etsen yaxsidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiTel Mesaj tarihi: 14 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2012 mayak18, Programı tövsüyə etdiyin üçün çox sağ ol qardaşım. Bu program çox işimə yaradı və axırki indi bu programla DVD-mi yazıram. Kömək eləməyə çalışan hər kəsə çox təşəkkür edirəm. Allah razı olsun dostlar. mayak18-in tövsüyə etdiyi program imdadıma çatdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 14 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2012 Mayak,Men videonu atdim proqramin icine sora convert basdim bele owibka verdi http://s018.radikal.ru/i521/1201/53/85b125cf5f7f.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2012 MobiTel Sən sağol. On_LiNe İstəyini proqramlarda səhvlər bölməsində yaza bilərsən.Şəkili bir az aydın keç.Bir şey başa düşmədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 14 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 14 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2012 Secdiyin bolmede en azi 4.2 Gb bos yer olmalidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2012 Hə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.