EAYNUR Konu tarihi: 17 Ocak 2012 Paylaş Konu tarihi: 17 Ocak 2012 salam xarici hdd e xp nin bootunu acronisin bootunu ve w7 nin bootunu 1 hard disqde elemek olar? eger olarsa qaydasi necedi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 hecne basa dusmedim sen butun bootlari qatisdirdin ) Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 Bu ne bot sobetdi Aydin yAz bilek botlarla ne problemin oldugunu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir619 Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 Yeqin demek isteyirki Acronisi xp-ni ve win7-ni eyni hdd-ya yazmaq olur? Yeni boot menyuda gorunsun oradan hansi proqrami (emeliyyat sistemi) baslatacagini secsin (men bele basa dusdum) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAYNUR Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 demek isteyiremki xp nide acronicside w7de 1dene hard diskde yaratmaq olar ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2012 2 eded partiton olmalidir ve birine xp yazmaalisan irinede win 7 acronis ama bilmedim neyi nezerde tutursan Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAYNUR Mesaj tarihi: 20 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ocak 2012 acronicsnan komuteri format etmek daha rahardi . ama xp de arada lazim olur . menede maragli olan odurki hdd Acronis_True_Image_Home_2011_14.0.0_Build_6574__PlusPack__BootCD vasitesiyle acronicsin bootunu yaratdig , eyni hdd -e xpnin bootunu ve w7 bootunuda yaratmaq olar ? Vusal men bunu oyrenmek isteyerdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 20 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ocak 2012 Boot materinka nizamı olduğu üçün isdiyirsən 3 sistem yaz hamısında eyni boot olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.