MEZHH Konu tarihi: 21 Ocak 2012 Paylaş Konu tarihi: 21 Ocak 2012 Windows 7 yükləyəndən bu yana, flash fayllarla prablem yaşıyıram. flaş faylları ya video proqramları ya da internet proqramları ilə açırdım. Sonra bu proqramı tapdım. Mənim kimi prablem yaşayanlarçün bu mövzunu açdım Bu proqramla flash faylları rahat açmaq olur və flash fayllardakı düymələrin də hamısını dəstəkləyir. Qarışıqlıq yaratmasın deyə, bu proqramı windows qovluğuna da atmaq olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 21 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2012 Təşəkkürlər İsmət... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2012 Maraglidir tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 21 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2012 buyurun, xoşdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 21 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2012 ADOBE FLASH PLAYER 10 YAZIN....... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus Mesaj tarihi: 21 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2012 seven_birisi Sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 21 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2012 seven_birisi twkler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 21 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2012 Paylasdigina gore twk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 23 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2012 buyurun , xoşdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
tale-gs Mesaj tarihi: 23 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ocak 2012 K-Lite Kodec Pack Ile Butun Flash Fayllar Acilir ama Cox Sagol Yene de Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.