Barcelona_FC Konu tarihi: 28 Ocak 2012 Paylaş Konu tarihi: 28 Ocak 2012 Salam.Neçə gündü fikir verirəm komp çox gec yanır...Əvvəl heç yarım dəqiqə çəkmirdi...indi bir dəqiqədən çoxdu(((Tune Up, Advanced System Care problemlərini düzəldi...amma yenə düzəlmədi...siz nə düyə bilərsiz bu barədə...əvvəlcədən təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Kompuyuterdə proqramların çox olması həmdə onun çox gücə tüşməsindən aslı ola bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Advanced System Care yazmisansa onnandı.məndə onu bir kompa yazmisdim.yazannan sora gec açılırdı komp.dən silmişəm ama yenə elə qalıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona_FC Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 system care-de problem yoxdu...o dahada yaxwi iwdedir kompu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 xeyri var ama həmdə gec açılmaya səbəbdi.mən onu 2 komputerdə sınamışam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDD Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 bes hansi sazlama programlari meslehetlidir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Auslogic Boostspeed ve CCleaner Proqramlarin ikisin Bir yerde Yoxla,Onda Problemin Hell Olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Menim komputerim lap it gununde idi bugun komp acilanda ustanovka zad isdeyirdi belke komp 10 deygiya acilirdi advance systemi yazdim butun problemleri bir bir duzeltdim sonra komputere perezaqruzqa verdim gozlerime inana bilmedim kompu elebil busatca almiwam ele celd iwleyirki vallah omurumde birinci defe idiki bele bir proqram gorurdum cox cox cox meslehetli proqramdir.ondan ola bilmez antivirusu dan ola biler yadaki sisteme virus duwub temizle belke bir xeyri olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_mn Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 windows-un achilmasi ile eyni vaxtda ishe bashlayan proqramlardan vasib olmayani deaktiv et, yeni; start/run/msconfig/startup-daki proqramlardan qushu gotur (antivirus proqramindan ve dil registrinden bashqa)... uzr isteyirem, yuxaridaki sherhimde vasib yox, vacib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 CCleaner Isledirem lap nece lazimdi raziyam meslehet gorurem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest musfiq6171 Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 s_mn qaqa daha deqiq yaza bilersen starta girenden sonra run sozunu tapa bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 musfiq6171 qaqaw sende vipolnitdi ona qir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_mn Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 duz deyir... rus dilinde vpolnit-di... klaviatura yolu "windows+r" Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rauf7 Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ocak 2012 SpeedUpMyPc lap eladi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 Məndə də həm gec yanırdı, həm də ki gec sönürdü. Avast-nan axtarış verdim. 4 virus tapdı. Sildim indi normaldı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 Mən də bu mövzudan sonra Advanced System Care yüklədim..Kompumun başına nə oyun gəldi bir Allah bilir... O proqramı kompa yükləməmişdən qabaq 1 dəqiqəyə komp açılırdı..İndi 7-8 dəqiqə gözləmək lazım gəlir.Sildim,yenə də düzəlmədi:( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 Men Advanced System Care isledirem menim kompum normal isleyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona_FC Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 ne bilim duzelmiyib hele....system care evvel olanda hec tutulmurdu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 Mən CCleaner-dən başqa əlavə proqram işlətmirəm. Komp normal işliyir. O birilər hamısı başalladıcıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 Musa_ məndə də elə oldu.düzəlməsi üçün heç bir çarə tapa bilmədim format elədim. məncə komputerin yaxşı işləməsi üçün heç bir proqram lazım deyil.detalları təmiz saxlasan,daim hər şeyə nəzarət eləsən,virusdan qorusan heç bir problem olmaz.köməkçi proqramlar birdən elə olur ki komputer üçün problemlər yaradır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 Komputerin gec açılması çox şeydən olur. Məsəlçün: Virus Sistemdə çox artıq şeyin olması parametrlə antivirusun bir-birləriylə uyğun olmaması sistem səhvləri sistem açılarkən çox proqramların açılması sistemin özündə problem olması məs: pis mod olunmuş sistem bios-un boot menyusunda hddnın yerinə cd/rom yada usbnın öncü olması. vs şeylər. Sən parametrləri və hansı antini işlətdiyini yaz. Advanced System Care proqramı öz siniifinə ən yaxşılardandır bəlkədə ən yaxşısıdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 mən TuneUp işlədirəm, Problemləri həll etməkdən əlavə avtobaşlamadakı proqramları da deaktiv eləmək lazımdı (lazımsızları), birdə parçalanmış diskləri birləşdirəndə də tez açılır, kompu tam yoxlamadan keçirib virusları da təmizləmək lazımdı. köhnəlmiş geri qaytarma fayllarnı silmək də sürəti artırır, reesteri də yoxlamaq lazımdı. bir də disklərdəki səhvləri tapıb , düzəltmək də xeyirdi, istifadə eləmədiyiniz proqramları oyunları da silin. mən hər 10 gündən bir edirəm, heç bir gecikmə, yavaşlama yoxdu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona_FC Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Antivirus microsoft esential beledeki kompun parametrleri gujdudu i7 ram6gb video 1gb birden bire bele oldu...windowsda home premium originaldi...64 bit... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Mende Advanced System Care isletmisem ama hec bir problem olmur demeli onunla axtaris edenden sonra komp ya perezaqruzkaya gedir yada sen verisen acilanda bir mudet fayillari yerbeyer edir deye 5 deq gozlemelisen buda 1 defe olur yeni her axtarisdan sonra Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 31 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2012 Kompüterdə işi zəiflədən 5 proqram.Dowload.com-un anket sorğularının nəticələrinə görə bütün bunlara səbəb olan 5 proqram aşkarlandı. “Acrobat Reader”, “iTunes”, “Real Player”, “İnternet Explorer” “Microsoft Outlook”. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.