sahin666 Konu tarihi: 29 Ocak 2012 Paylaş Konu tarihi: 29 Ocak 2012 Mən Phonex ilə Nokia C5 telefonuna firmvvare yazırdım.Ama sona qalmış Error verdi.indi isə heç yanmır.dünəndə NOkia C5 firmvvare etdim.Ama heç bir problem olmamışdı.Onu nece duzelde bilerem? Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing? HRESULT 0x8421001c (-2078212068) Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry. bele yazir axirda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2012 Men Phoneix Ile Yoxladim,Alindi,,amma Ikinci Defe Yoxlayanda Ortalarda Dayandi Error verdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Yanmırsa sönülü halda proşivka et. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Dead mode ilə yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2012 Dead Mode Ile Yaziram Yenede Axirda Error verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Salam. Əgər telefona Phoenix ilə yama yazırsınızsa onda xahiş edirəm ki, ERROR yəni səhvlərin necə olduğunu düzgün yazın. HRESULT 0x8421001c (-2078212068) səhvi telefona ziyan vurmur. Əslində sizin telefon artıq yenilənib. Onu yandırın. Sadəcə olaraq yandırandan sonra telefonu 3 düymə üsulu ilə ağır format edin. Vəssalam. Əgər bu səhvdən sonra telefonuvuz yanmasa onda onu yenidən Phoenix proqramı ilə amma bu dəfə fərqli yəni Dead-Mode rejimində yamanı yazın. Ola bilər ki, ilk 2-3 yoxlamada yenə səhv alınsın. Amma müntəzəm eləyin. Bu Phoenix proqramının bir "kaprizidir". Ona görə də heç nədən narahat olmayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 MEn dead modda 2 3 defe etdim yene olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Telefonu ağır format elə. Sonra yamanı yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 telefon indi yanmirsa nece edim axii. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Sənin telefonun Series 40 olan C5 yoxsa Symbian olan C5-03 modelidir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Smartfondu symbyan C5 00 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Hə. Anladım. Üzr istəyirəm. Mən səhv saldım. Yuxarıda C5 modelini Series 40 kimi yazdım. Amma başqa telefonla səhv salmışam. C5 modelinin bütün versiyaları Symbian sistemində çalışır Telefonu söndür. Ulduz, 3 və YES (YAŞIL) düymələri basılı saxlayaraq telefonu yandır.Bu düymələri basılı saxlamaq lazımdır. Ekranda ölkələrin adı gələnə kimi bunları basılı saxla. Ölkə adı gələndə Azərbaycanı seç və saatı, tarixi qeyd elə. Əgər hər şey düz alınsa telefona yenidən yama yaza bilərsən. Əgər telefon açılsa və normal işləsə yama yazmaya da bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Basib saxlayiram.vibrasiya gelir sonra 2 3 deq gozleyirem hecne olmur Sen de her sozunde ele deyirsenki ele bil telefonum yanir.Deyirsen teli sondur sonra basili tut Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2012 Yox.Sadəcə olaraq həmişə istifadəçilərə belə deyirəm. Ona görə sənə də belə dedim. Əgər alınmadırsa onda sənə link yazıb göndərirəm. Orada yazılanları diqqətlə və yenidən elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.