Guest Musa_ Konu tarihi: 2 Şubat 2012 Paylaş Konu tarihi: 2 Şubat 2012 Əvvəla salam... Mən ESET Smart Security 5 yükləmişdim.3 aylıq aktiv etmişdim.Daha sonra silmək istədim.Unistall Tool proqram vasitəsi ilə Reysterdən sildim.Güman edirdim ki, proqram kompyuterimdəm tamamilə silinib.Lakin belə olmadı..Kompa restart verdim..Gördüm yenə antivirus ESET işləyir..Girdim gördüm qovluğunda bütün faylları qalıb.Unlocker ilə silmək istədim yenə alınmadı..Hətta avtostartdan da çıxartmaq olmur.. Sual: Mən necə ESET Smart Security 5-i kompumdan silə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 rəsmi saytdan video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 İsmət elədim lakin yenə ERROR verdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Antivirusda butun funksiyalari, samazaşitanı söndür elə yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Yenə də həmin problem yaranır.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Salam musa mendede ele olmusdu bilirsen ne et gir disk C:Program files bolmesini ac antivirus papkasina daxil ol ve antivirus papkasini rabocni stola at(kopyalama pramoy at) ve rabocni stolda antivirus papkasini ac ve oradan bir bir fayllari basla silmeye resra restart ver duzelecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Hacker-8km, antivirus can verir..amma kompdan silinmir ki,silinmir...o da alınmadı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Bezapasni rejimdə sil.Birdə bezapasnı rejimdə gir regeditən axatrış et sil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Təşəkkürlər Elvin..Girib hamısını sildim...regeditdən də.. Amma bircə bu silinmədi.: shellExt.dll.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 1.ilk evvel sistemi bezopasni rejimde aciran C:\\Program Files\\ESET C:\\Documents and Settings\\All Users\\Application Data\\ESET regedite girirsen HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\ESET – удаляем папку HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Services\\eamon HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Services\\easdrv HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Services\\EhttpSrv HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Services\\ekrn HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Services\\epfw HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Services\\Epfwndis HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Services\\epfwtdi tapilan ne varsa silirsen sistemi yendieb basladirsan 2. eger alinmasa live cd ve ya hansisa d-den isleyen xp ile girib eyni qayda ile silirsen Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Buyur. Bir də belə silə bilərsən. Əvvəlcə bunu yükləyirsən Sonra kompunu bezapasnı rejimdə açıb proqramı işlədirsən.Açılanda "y" hərfini bas. yesno1hifinal.png 2.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2012 Təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.