Hacker-8km Konu tarihi: 3 Şubat 2012 Paylaş Konu tarihi: 3 Şubat 2012 Salamlar kamputurum tez-tez donur,oz-ozune sonur. farmatda eledim xeyri olmadi neden ola biler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
farid.93 Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 processor qizir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 processorum hec vaxt qizmir neden ola biler? cavab yazinda zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDD Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 Processorun icini temizle toz var yuz faiz esasda vintilyatorunu temizle mendede olurdu temizledim duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 xDDD temizlemisem xeyri yoxdu yenede donur neter eliyim windows-az.com ehli? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROM NARXOZ Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 Hard diskini testirovat ele . hard diskdende ola biler cunki menimde bawa bele bir hadise gelmiwdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 FROM NARXOZ basa dusmedim neter yeni? hard diski deyisim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
farid.93 Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 chox vaxt processorda toz olanda ya da termopasta qurtaranda sonur ozu ozunden ama onda qizir processor ama sen deyirsen qizdirmir belke ramda nese bowluq var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 farid 93 her yerine baxmisam processor ter temizdi ama yenede donur 1 gunde kompa en azi 20 defe perezaqruzka verirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
imamverdi Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 Qardash duz deyir hard disk zedelenen de donur hard diski deyish duzelecek menim de bashima ele bir hadise gelmisdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 cox sagolun bildim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2012 ...ramları çıxart,quru əski iə sil.yerini isə quru fırça ilə təmizlə.alınmasa ya formatda səhv ola bilər.məsələn,Cdiskini format etmisən,D diskində virus olub və formatdan sonra antivirusu yükləmədən D diskini açmısan.Və ya antivirusu yükləmisən ama o virusu tutmayb C diskinə buraxıb...başqa versiya,yüklədiyin windows güclü parametrlərə malik kompüter üçündür ki,senin kampüterin ona cavab vermir...belə elə: 1.ramları sil (yerini də). 2.format edəndə disklərin hamısını sil və sonradan 2-yə C və D-yə ayır. 3.bir az yüngül windows yüklə. 4.windows açılandan sonra 1-ci NORTON antivirusunu yüklə (ola bilsin ki,virus senin flash kart və ya CD=DVD disklərindən proqramları yükləyəndə düşsün) ....bunlardan sonra alınmasa hard disk,sonra isə ramdan şübhələnmək olar......))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 mehdi1998 qardasim bunlarin hamsini eledim komp ela isleyir tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvinadpu Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Şubat 2012 Blok pitaniyadan da ola bilər.Başqa blok pitaniya tap yoxla gor düzələcəkmi amma eləsini tap ki komu işlədə bilsin yəni sənin komunun üstündəki blok pitaniya gücündə olsun zəif olsa yenə dondura bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
turaljale Mesaj tarihi: 25 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2015 SALAM QARDASLAR MENIM PC KOMPUTERIM VAR TUTULMA VAR FORMAT ELEDIM DUZELMEDI GEREK KI RESTART EDEM 10-15 DEQIQE ISLEYIR YENE TUTULUR QEYD EDIM KI HDD DE QIRMIZI ISIQ YANIR ONU NECE DUZELDE BILEREM XAIS KOMEKLIK EDIN Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat 2015 turaljale 12.) Vaxtı 3 ayı keçmiş mövzulara cavab yazmaq olmaz. Bunu edən istifadəçinin ismarıcları silinəcəkdir. Müəyyən səbəblərdən yeni cavabları ancaq Sayt Rəhbərləri yaza bilər. Mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.