My-Comp yek Konu tarihi: 6 Şubat 2012 Paylaş Konu tarihi: 6 Şubat 2012 İTAR –TASS agentliyinə istinadən verdiyi məlumata görə, sosial şəbəkənin sahibləri səhmlərin satışından 5 milyard dollar əldə edəcəklərini düşünürlər. Ancaq bu məbləğin iki dəfə çox olacağı da istisna edilmir. Dünyanın ən böyük sosial şəbəkəsi olan “Facebook”u Mark Tsukerberq hələ tələbə olarkən 2004-cü ildə yaradıb. Keçən il şirkətin gəliri 700 milyon dollar olub. Şəbəkənin müxtəlif ölkələrdə 800 milyondan çox istifadəçisi var. Bu istifadəçilərin yarıdan çoxu sayta hər gün daxil olur. Tək bir gün ərzində “Facebook”-a 250 milyon şəkil yüklənir, istifadəçilər dostlarına 3 milyarda qədər mesaj yazırlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Marağlıdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona_FC Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Gorum belke aldim))))- -melumata gore saol.ama cetin satila... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Maraglidir ama men almag istedim simicdiler biraz asagi dusmediler hardasa 5 manat dedim dusun dusmediler )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 maraqlıdı. Tanner yaxşı ki almamısan defekti çoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 *#7220# YES vuracagdim originalligi bilinecekdide ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.