Guest zaminboss Konu tarihi: 6 Şubat 2012 Paylaş Konu tarihi: 6 Şubat 2012 Hamiya ilk once salam. komputerim monitoru acilmir.Bu windows 7 farmat ederken bas verdi ondan qabaq onuda deyimki memtest86 proqrami ile rami duzeldirdim sonra cereyeandan kesdim sonra format verdim sonra prezagruska getdi yarida komp dondu ve ozum perezagruska verdim bu defe hec ekran acmadi onuda deyimki herseyi acib tokdun temizledim yaxsi yaxsi sildim yene yanmir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardCover Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 qaqa sunurlari yoxla gor monitora tok gedir evvelce Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ac milan Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 yanmirsa benzin tok yanacaq mendede olmusdu usta gelib duzeltdi dedi format duz verilmeyib ondandir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
farid.93 Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 videocartda belke nese problem olub compu bawqa manitorla yoxla gor achilir? achilmasa videocartin lentasinda ya da ozunde nese var belke Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Prosessoru başqa monitora qoş yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROM NARXOZ Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Formati yarida kesmisen deye belkem sistem tam yazilmayib eger monitor hec goturmurse videokartdanda problemi ola biler yoxla bunlari Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaminboss Mesaj tarihi: 7 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2012 yox 3 monitor deyismisem islemir ............. indi video karti deyisecem eger yansa bilecem ondandi gedim video kart tapim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akberov89 Mesaj tarihi: 18 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2014 qaqa ana kartaya tok gelmirse ya ana karta yanib yada CPU yanib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2014 vaxtı 3 ayı keçmiş mövzulara rəy yazmayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.