On_LiNe Konu tarihi: 6 Şubat 2012 Paylaş Konu tarihi: 6 Şubat 2012 Salamlar mən iPhone4-də necə interneti aça bilərəm?Qeyd edim ki nömrəmdə internet açıqdı azersele zeng eledim mene dedikihttp://www.azercell.com/guide/gprs/ dedi burda detalli telimat gosterilib dedi men hecne basa dusmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2012 Azercell deyəsən Vord faylın içində olanları tam yazmayıb. Amma sən yazılanları elə. 9595-ə GPRS göndər ki, seçənəklər gəlsin yenidən və o seçənəkləri yaddaşda saxla. Telefonu söndür yandır yoxla gör işləyir ya yox. Əgər işləməsə onda orada yazılan kimi 1.Settings GeneralNetwork EDGE bölməsinə daxil ol və Access point name: yazılan yerə internet yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 7 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2012 MoBiLiM tesekkurler qaqaw alindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.