Guest Musa_ Konu tarihi: 12 Şubat 2012 Paylaş Konu tarihi: 12 Şubat 2012 Əvvəla salam... Mən kompa antivirus yüklədim.Restart istədi komp.Verdikdən sonra belə problem gəldi.Komp işləmir.Nədən ola bilər bu problem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 12 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2012 sistem geri yukleme Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 12 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2012 Sistem diski yoxdu indi..başqa hansı üsul var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2012 .... bu sonuncu əməliyyatın qəza ilə başa çatdığını bildirir (Синий экран смерти-mavi ölüm ekranı).aşağıdakı linkdən yararlana bilərsən....)))))) http://comp-profi.com/view_post.php?id=179 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 12 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2012 Təşəkkürlər.onu bilirdim..amma düzəltməyi bilmirdim..indi yoxlayacam ..ordakı kimi Cell Menu yox idi Bios Setup-da nə etmək olar?.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2012 ..... BİOS-da default et,yoxla.əgər nootbuk deyilsə keysin içindəki batareyanı 5 dəqiqəlik ayırsan lap yaxşı (nootbukda da bunu etmək olar,bilməmiş olmazsan).... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.