Guest Elbrus0033 Konu tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Konu tarihi: 19 Şubat 2012 Mənə maraqlıdı ki sizlər Windows-AZ.com la necə tanış olmusuz.Necə olub ki bu sayta gəlmisiz. Məsəlçün mən 2010 cu ildə Azəri dilində Windows axtarırdım gəldim bu saytdan Vüsalın hazırladıgı Windows Azərini tapdim və o vaxtdan burdayam. Buyurun sizlər də yazın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmar2001 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 meni bura Alican devet eledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverus Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Mən 2009 cu ildən burda qeydiyyatdayam. Gecə idi internet kulubda idi. Dəqiq ayını bilmirəm amma qış idi video mantaj proqramı axtaırdım. Təsdadüfən gəlib bu sayıta çıxdım. Onda sayıtın şablonu başqa idi forumda yox idi. İstək proqramlar bölməsin var idi orda istədiyin proqramı yazdım Toni adında Admin var idi o kömək elədə amma Proqramı tapa bilmədin sayıt balaca idi. (idi lər çox oldu bilmirəm niyə) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Belə bir saytı tanımamaq mümkün deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Sehv elemiremse 2010-cu ilde photoinstrument programinin serial key-ni axtarirdim. Burda qeydiyyat olmadan hemin proqramin ozunu ve keyini birlikde tapdim. Amma link islemediyine gore komek istemekcun qeydiyyatdan kecdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
bequ Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 deqiq bilmirem 1-2 il olar burdayam... Telefonun kodunu sindiram program axtarirdim o vaxtdan burdayam hec de narazi deyilem bur da her wey superdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 serverus, o vaxtki şablon mənimdə yadimda .. idi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Google.com axtarış istemində proqram axtarırdım.O da bura yönəlmə verdi.O vaxtdan burdayam. Qeyd.Sizlərin rahatlığı üçün çalışırıq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Delphi7 çox sagolun sizlərdən çox çox razıyıq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 .... 2010-cu ildə letitbit açrı axtarırdım.gəlib bu sayta çıxdım.açarı götürəndən sonra daha bu sayta girmədim.o vaxt bu sayt başqa cür idi.....təxminən 20 gün əvvəl bu sayt yadıma düşdü.girdim və .. artıq bu başqa şeydir.... .... başqa cür çıxmasın,mən heç bir azeri saytlarına girmirəm.amma bu sayt indi mənim üçün doğma və əzizdir.kollektiv yaxşı insanlardan ibarətdir.mən bu forumda istirahət edirəm....buna görə zəhmət çəkən hər birinə təşəkkürümü bildirirəm... BU HAMIMIZIN SAYTDIR.GƏLİN BU SAYTIN İMİCİNİ QALDIRAQ VƏ QORUYAQ......)))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
serverus Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Windows-az.com sayıtının köhnə şablonu amma bir az fərqli idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik123 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 google sag olsun yaxsi ki var yonlendirdi meni 1 il di burdayam ama qeydiyatim tezedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
farid.93 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 mən də google'da axtariş zamani tapmişdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Men googlede axtaris zamani tapdim.. Yaxwiki tapdim..Burdan Cox seyler oyrendim...ve oyrenirem.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Yə qin ki,çox istifadəçi Googledə axtarış edərkən sayta daxil olub,məndə həmçinin sayt açılandan yadımdadı necə idi,ancağ sonradan qeydiyyatdan keçmişdim çox razıyam saytdan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Mən təsadüfü gəlib çıxmışam bura=) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Keçən ilin aprel ayından bu saytdayam...Google sağ olsun.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Mene bu sayti Xaniko adli userimiz meslehet gorub.Indi esgerdedir.Hec de pesman deyilem,kompu acan kimi 2 sayt aciram facebook ve windows-az.com Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Sayta gəldiyim üçün Google-yə təşəkkür edirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Bu sayti bilmirdim hec,bir gun netde proqramlar axtarirdim,sayti gordum,onda yeni dizayn forum zad teze teze qurulmusdu,gordumki cox gozeldi,bir cox seyler oyrenmisem bu saytdan helede oyrenirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 2011 ci il Fevral ayının 2 si idi qonşunun WI-FI sindən istifadə edirdim googledə nəsə axtarırdım gəlib bura çıxdım ama sonra qonşu getdi deyə daxil ola bilmədim bir müddətdən sonra internet aldıqdan sonra mən öz nikimim yəni Tanner nikimim parolun unutdum parolu tapanda 29 Sentyabr 2011 yazıldı ama Sentyabr 2011 ci ildən Forum Admini kimi fəaliyyət göstərirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 men google-de program axtarirdim tesadufen axtardigim programi bu saytdan tapdim ele hemin gunnen bu saytdayam ve bu saytda olan gunnen her gun neyise oyrenirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Googlede tapmisam nece ildi. Sora indi de saytdan ayrila bilmirem maraqli proqramlar olur menim de proqramlara hevesim var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Menim yadimdadi...Googleye girmisdiim... windows yukle yazdim...bura yoneltdi..o vaxtdan burdayam...))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qalib.alili Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 2009-cu ildən qeydiyyatdayam. Təsadüfən google-da rast gəldim. Mənə lazım olan fayllar burada olduğuna görə saytı tez-tez ziyarət etməyə başladım. Elə o vaxtdan bu saytdayam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.