Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2012 zaur033 elə məndə səni kimi kompu acan kimi 2 sayt aciram facebook ve windows-az.com Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Mən bu sayta artıq 2 ildir girirəm 1 il əvvəl qonağ olaraq girirdim amma sonra mənə bəzi şeylər lazım olduğuna görə foruma müraciət edirdirdim ona görədə bu profilimi açdım və yenidən bu saytı ziyarət edirəm. Qaldıkı bu saytı necə tapmışam o da xaker programları axtardığda qarşıma çıxı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Mənsə bu sayta dostumun təklifi ilə gəlmişəm bu saytda olduğum üçündə çox məmnunam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik111 Mesaj tarihi: 21 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2012 men pc parolun sindirmaqi axtara axtara geldim cixdim bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 21 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2012 movzu yersizdi sene ne hardan tapmisiq diger saytdan kecid etmisdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 21 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2012 Mən də googledən gəlmişəm. O vaxtlar dizayn başqa cür idi, sol tərəfdə elektrikli düymələr var idi amma nəyə görə idi bilmirəm, onda Antiviruslar saytı açmağa qoymurdu, mən də Antini bağlıyıb girirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.