Guest Mujik_Zeeek Konu tarihi: 19 Şubat 2012 Paylaş Konu tarihi: 19 Şubat 2012 Bu movzunu acmiwdim silindi..Mene SQL,ORACLE,DB,MBA,WBA.haqqinda cuzi de olsa kim melumat vere biler ki bu anlawilar nedir?mene iw diyibler ki bu proqramlardan birini bilsem belke wans var cavablarınızı gözləyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Ay qaqas mövzunu mən silmişəm çünki açmışdın istək proqramlar bölməsinə birdə yazmışdınki kömək edin qaydaları oxu belə hallarda mövzu silinir birdə işə görə öyrənirsənsə sən gərək onları professional dərəcədə öyrənəsənki işləyəndə iki gün sonra çıxardıb səni atmasınlar Qeyd : mövzu yenə səhv bölməyə açılıb düzəliş edərəm bu səfər ama birdə olsa siləcəm XƏBƏRDARLIQ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mujik_Zeeek Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 he qaqaw ola biler istek proqraminda duz olar da mence... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Qaqas belə çıxırki məni burda Forum Admini elə belə qoyublarda hə ? birdə bu istək proqram deyil axı çünki sən bizə demirsənki mənə bu proqramı tapın verin sən deyirsənki bu haqda məlumat lazımdı bir düşün məlumatın proqrama nə dəxli Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mujik_Zeeek Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 oldu qaqaw bunnan sora nezere alaram esas odu mene komek olunsun bilim ki bunlar nedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
saka-muka Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Chip Php+Mysql Vizual Təhsil Seti Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mujik_Zeeek Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 cox saol Saka muko bu barede nese melumatin var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.