=== Konu tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Konu tarihi: 20 Şubat 2012 Bundan əvvəl sizlərlə Windows Xp əməliyyat sisteminin formatını paylaşmışdım.Bu videodərslikdə isə, Windows 7 əməliyyat sisteminin quraşdırılması izah olunub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Nağdalı Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 notbuku format atmisam bios setupdayam burdan bele neyliyeceyimi bilmirem Kim komek eliyer? tez lazimdi Biosu bootu bilen yoxdur biriniz komek eliyinde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Qaqas nese basa dusmedim 7 yazirsansa youtubede Windows 7 Install yaz videolar Gelecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Nağdalı Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Tanner telleyem baxa bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2013 her kese salam ç men notebook fornmati etmek isteyirem amma deqiq bimirem format ucun ve formatdan sonra hansi proqram filan yazilmaq lazimdir bunu bilen varsa mumkunse link versin ve 1 xahisim olacaq baki seherinde yasayaniniz kimde format ucun disk ve driver paketleri varsa mumkun olarmi ki veresiz 1-2 gunluye sonra qaytarim ç internetden yukleyende bezen internetimde problem olur hem de yukleyenden sonra ele boyuk hecmli flashka filan da yoxdur ki ora kocurub oradann format edim ona gore xahis edirem kimdese xp ve ya 7 format diski driverlerle birge hamisi varsa mene mesajdan yazsin oz sehhetimde problem var ozum goruse bilmeyecem qardasima deyerem gorusub alar diskiş Amma pulszuz verin ha Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.