Axellis Konu tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Konu tarihi: 20 Şubat 2012 Herkese salamlar,Idm,jdownloader kimi proqramlar islederek youtubedan online video endirmek istemeyenler ucun bu sayti teqdim edirem,cox yaxsi sayti,linki yazin,cacth duymesine basin,video nu 3 4 formatda endirin,Hetta mp3 seklindede endirmek olur ...::::Youtube Online Video Yuklemek::::..... Qeyd:Bu Sayt Ile Tek Youtube yox,Bir cox video saytlarindan video endirmek olar Qeyd 1:Videolari flv formatinda 480p olaraq endirsez daha yaxsi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delphi7 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 [hide]axellis, paylaşım üçün təşəkkürlər.[/hide] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 axellis çox sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 çox sagol paylaşıma görə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 axellis, cox sag ol. birini de men deyim. linkin evvelinde yazilan www.-den sonra ss yazıb enteri basanda bir başa yükləmə səhifəsinə yönlənir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Nicat çox sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 .... mən qabaq aşağıdakı saytdan istifadə edirdim.... http://videosaver.ru/ ... bu sayt bir çox saytlardan video götürməyə yarayır....)))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Dostlar Deymez,Onuda Qeyd Edimki bu Saytla Tek youtube yox istenilen saytdan video yuklemek olar Mehdi Dediyin Sayti yoxladim.problem yarandi,yani yukleme linkin convert etmedi maksim brat sen dediyin usul biraz el verissizdi,Indi bele saytlar ile proqramsiz video yuklemek daha asand olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 axellis deyesen mende alinmadi bu qədər gözləmək olar bezdim uje Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurik111 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 təsəkkur youtubedən online video endirmek ücün ən yaxsi sayt bu saytdir !! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Nurik111 ola biler,belke daha yaxsisi var zaur problem ola bilmez,Men bu sayt ile 20 den cox video endirdim ,hec birinde problem olmadi,browseri temizle yeniden cehd et,inaniramki alinacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 .... istəyirsənsə konvert də etsin,onda aşağdakı sayt yaxşıdır.... http://www.keepvid.com Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 axellis alindi)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Mehdi Qardasim o saytlari coxdan billem ,faydali deyil,vallah men o sayta youtube linki yaziram endirmir, Zaur Tebrikler ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alican000 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 En Guclu sayt budu 6-7 formatda gosterir Keepvid.com Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Alican Brat Ola biler,Men demirem menim yazdigim sayt en yaxsidi,kim hansindan istese yukleye biler,Men sadece paylasdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 .... axellis qardaş düz deyirsən,elə videolar var ki,götürmür.ona görə də mən ancaq proqramlardan istifadə edirəm..paylaşdığına görə sağ ol....))))))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Melumata gore sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 axellis, qaqam, men dediyimde proqram işlətmək lazım deyil axı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2012 Cox sagol,men youtube videolarin savefrom.net den endirirem,problemim olmur,basqa saytlari da destekleyir,bunu da beyendim,tewekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.