MEZHH Konu tarihi: 23 Şubat 2012 Paylaş Konu tarihi: 23 Şubat 2012 Hər ikisi eyni il və eyni ayda öldü. Steve Jobs bir qəhrəman kimi yad edildi. Dennis isə heç xatırlanmadı. Dennisi sadəcə proqramlaşdırma bilən, az sayda proqramçılar yad elədi. Steve olmasaydı: iPhone,iPad, mac və apple məhsulları olmayacaqdı. Çox böyük itki olacağını düşünə bilərsiniz. Amma çoxumuz Apple məhsullarından heç istifadə eləmirik. Dennis olmasaydı: C olmayacaqdı ,deməli c++ da olmayacaqdı. Və c++ olmasa təbii ki unix,windows,hətta linux, yada crysis kimi oyunlar, Photoshop olmayacaqdı,firefox, PlayStation və X'box da olmayacaqdı. Çox uzun bir siyahıdı. Dünyada yazılan programların 90%-i C və ya C++ ilə yazılmışdır ! Yazı mənə aid deyil, amma günlük istifadə elədiyim proqramların hamısının yaranmasında əvəzsiz rolu olan Dennis RITCHIE haqqında olan bu yazını tərcümə eliyib, paylaşmaq istədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 Təşəkkürlər..Maraqlı məlumatdı..oxudum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 seven_birisi, tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
farid.93 Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 paylaşdığın üçün sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 melumata görə çox sagol.Amma Apple mehsulları çox bahadı adamın pul verməyə heyifi gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 Məlumata görə sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 siz sağ olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
bequ Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 HEqiqeten cox maraqlidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 Ismet twk ler,cox beyendim,esilden duz sozdu, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 Bu haqda oxumusam,heqiqetende duzdu,heyatda bele olub hemise,indi de bele seyler coxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 seven_birisi sag ol mən heç Denisi tanımırdım,indi sayəndə tanıdım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2012 Sizlər sağ olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2012 ...paylaşdığın üçün təşəkkür... ... böyük itkidir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 27 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Kasım 2012 ~Təşəkkürlər~ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 ..paylaşdığın üçün təşəkkür... maraqli melumatdir hemde boyuk itkidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Kasım 2012 ...Məlumat Üçün Təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.