Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2012 ....excuse me.....)))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 27 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2012 Allah bagışlasın mehdi1998 günah bizdədi ikimizdə adımızın axırına eyni rəqəm yazmışıq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 27 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
nalrunnurlan Mesaj tarihi: 27 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2012 komek elediyinize gore cox sag olun onu qeyd edim ki mende notbukdu ati virusla yoxlamisam hec ne tapmir bele olduqda blok pitaniyadan subhelenmek daha dogru olar yeqin ki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 28 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2012 Yeni Sistem yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 Yeni mövzu açmadım bu mövzuyla eynidir deyə.Mənim də komputerim sönür öz özünə.Xüsusən də ağır oyunlar oynayanda bir neçə əməliyyatı eyni anda edəndə...Məncə qızır deyə sönür.Virus yoxdur naqilləri yoxlamışam UPS-dən deyil.Qalır CPU-nun mentolunu dəyişmək və ya blokpitaniya(başqa səbəb də ola bilər) Xahiş edirəm kimin bu barədə məlumatı varsa yazsın.Əvvəlcədən təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 ...bu problemlə bağlı forumda bir çox user-lər müraciət edib...və bunun səbəblərini yazmışıq... ...əsasən kompyuterin içini açıb tozunu təmizləmək lazımdır....ramı çıxarıb tozunu alın...prosessorun üzərində soyuducu radiator,ana platanın üzərini və s. quru fırça ilə təmizləyin ...tozsorandan istifadə edin... ...bi 1-ci səbəb ola bilir...problem həllini tapmazsa,bildirin...növbəti ehtimalları nəzərdən keçirək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 salam qardaslar, bu sonmek meselesi mende de olur amma bir az ferqli sekilde , demek bezen bir de gorursen komp sondu sonende ani olaraq ekran goy reng kimi olur ve nese yazilar yazilir amma ani bas verdiyinden ne yazildigin oxumaq mumkun olmur komp sonur ve sonra oz =ozune yanir , sanki ele bil perezaqruzka olurmis kimi bir sonme hali bas verir, goresen bu neden olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 Men de ilk dəfə sönəndə səbəbini belə bildim.Kompyuterin her yerini təmizləmişəm hissə-hissə.2-3 dəfə ramı da çıxardib silmişəm.Ağır oyun oynayan kimi sönür.Ya nəsə qızır ya da mentol sürtmək lazımdır.Sizlər daha yaxşı bilərsiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 CPUID HWMonitor bu proqramı yükləyin və açın kompu bir az işlədin sonra şəkili çəkib qoyun bura baxaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 Proqrami açdım və hardasa 5-10 dəq sonra şəkili çəkdim.Sonra da online filmə baxmaq istədim bir səhifədə film yüklənirdi digər səhifədə isə baxırdım 5 dəq.keçəndən sonra yenidən söndü(( PrtScrcapture.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.