Windows-Master-BoY Konu tarihi: 28 Şubat 2012 Paylaş Konu tarihi: 28 Şubat 2012 Salamlar.Mən Adobe after effects programı ilə işləmişəm.Müəyyən dərəcədə bilirəm. Adobe Premiere Cs4 ilə toy və yaxud nişan montaj edirlər. Onun üçün hansı effektlərdən istifadə olunur və mümkünsə linkin verin. Matrox effekt mənə deyiblər axtardım tapmadım. Kİmdə varsa paylaşsın.Məncə bu hamımıza lazım ola bilər. Mövzunun adında yanlışlıqla Videro yazmışam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 28 Şubat 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2012 Torrent link torrewnt 1 _]torrent 2 torrent 3 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windows-Master-BoY Mesaj tarihi: 28 Şubat 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2012 Bunlar nədir Qladio2008 Təşəkkür əziyyət çəkmisən.. Mənə program yox Effect lazımıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.