Guest eli1111 Konu tarihi: 4 Mart 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Mart 2012 salamlar.mende notebookda bu video kartadi. men isteyiremki bu video kartani yenileyim,yeni versiyasi kohnedi,isteyirem driverni obnevleniya edim axirinci versiya olsun. bezi yeni cixan oyunlarda problem olmasin hemde daha yaxsi islesin. men bunu nece ede bilerem ? model ati mobility radeon hd 5650 dir. birdeki ozum ati nin saytindan nese yukledim ancaq alinmadi,cunki evve baxmisdim dispetcer ustroystuvadan ne vaxt cixib bu video kartanin versiyasi 21.06.2010 idi versiyada 8.741.1.1000 ama ozum yenileyenden sonrada bu versiya qaldi deyismedi. men bilen yeniledikde driveri bularda deyismeli idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 eli1111-driver genius proqramini kompa yukle butun drayverleri yenileyir hansi drayverler kohnelibse onlari yenileyir hetta kompda olmayan drayverleride tapib yazir Yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Brat Sen Drivergenius ve ya Slim Drivers proqramlarindan istifade et,onlar her driverin en yeni versiasin tapirlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 eli1111 sistemin nedi? və neçə bitdir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eli1111 Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 win7 x64 . bes hemin proqramlar pullu deyilki ? ozu aftomatik her driveri yukleyir kompun ? yeni versiyalarini ? driver genius ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 10-15 deqiqeye sene lazım olan driveri qoyuram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Qaqaş ən rahatı ATi-nin saytıdı,gir ordan yüklə, Həm orda olmalıdı yenilənmə tarixi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Buyur burdan yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 AMD Catalyst 11.12 WHQL bunu netden yukle Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eli1111 Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 men yuklemisem,her seyi obnavleniya edir,resmi saytdan yukledim ama disprecer ustrostuvadan ekran kartinin cboystivasina baxdiqda ele qalir. ayri saytlardada axtardim bir mende yox,hamida o ele mendeki kimi olur,tekce ekran kartinin versiyasi ve cixisi kohne olur . bu bilmirem yeni versiyasi olmur hemin kartin yadaki nese ayri problem. sen dediyindede vusal ele olur, 2 -3 dene hemin proqrami yuklemisem obnavleniya edir ozu,ama versiya deyismir zaur men ozumde ordan yuklemisdim,ama dediyim kimi versiya deyismedi. yene sen veren linkdende yukleyirem . gorek deyisir bu. esas ona gore deyisdirmek isteyiremki battlefield 3 de bezi yerleri yollari qara gosterir,saytlardada deyilirki ekran kartini yeni versiyasini yukledikde problem duzelir,esas ona gore,hemdeki daha yeni versiya yaxsidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Mən verdiyim versiya 2012-in 25 yanvarına aiddir.Yüklə bax nəticəni yazarsan mənə də maraqlı gəldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eli1111 Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 yox yene deyismedi o . evvelki kimi qaldi. ancaq yeni cixan bir iki seyi yukledi , ekran kartimin versiyasina baxanda ise proqramin icinde yuklemeler gedende gosterdiki en son guncel versiyadir. ama 2010 du . ilimizde 2012 maraqlidirki ati radeon hd 5650 ye yeni driver cixmayib. cox saytda baxdim hamida bu problem var 5650 de . yeqin o olduqu kimi qalir, qalan elaveler yuklenir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.