HardCover Konu tarihi: 4 Mart 2012 Paylaş Konu tarihi: 4 Mart 2012 Salamlar her kese.men kompuma driver yazmaq ucun foxconn diskinden istifade edirdim hemse butun driverleri yazirdim bu defe nedense driverlerden biri islemedi hemin driver olmasa internete girmek mumkun deyil driverin adi Intel Lan Driverdi.bunu hardan tapa bilerem ? onsuz internete girmek olmur kompda .link versez yaxsi olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Realtek Lan Driver-dən istifadə etmisən heç? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardCover Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 foxconn isledenner biler e neyi deyirem bisiz necedi ona girirsen kompda neyise axtarir plata kimi tapir sora driverin yazir.ancaq onnan sora modemi qosub internete girmek olur.onsuz mumkun deyil baxin diski taxanda bele bir sey acilir bu sekli netden tapdim.amma bundan ferqli olaraq mende 4 dene driver acilir bu sekildeki yegin ki men axtardiqim lan driverdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 qardaş driveri tapmaq üçün materinkanın deqiq modeilini yazmalısan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardCover Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 materinkanin deqiq madeli ne bilim nedi acib baxsam bilerem ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elbrus0033 Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 diskinin üstünde de yazılır.keysi Açıb materinkanın üstundede baxa bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mart 2012 Mən Foxconn işlədirəm çıxarda bilsəm qoyuram indi HardCover gör işinə yarayacaq Lan driver Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.