=== Konu tarihi: 5 Mart 2012 Paylaş Konu tarihi: 5 Mart 2012 Gürdüyünüz kimi şəklin keyfiyəti aşağıdı, şəkil bulanlıqdı(şəkil RGB rənk rejimindədi). Bunu neçə düzəltmək olar? Tapşırıq: şəklin keyfiyətini qaldırmaq (aydın görüntü) tələb olunur . Şəkli LAB rənk sxeminə keçirək (Image >> Mode >> LAB), channels panelini açın və Lightness kanalını seçin (Lightness kanalini seşməsəzdə olar elədə böyük fərqi yoxdu amma azda olsa var). Filter menyusundan Sharpen>Unsharp Mask.... seçin acılan pəncərədə oxları üzərinddə sol düyməni basılı tutaraq sağa sola dartmaq olar. Şəklin nəqədər bulanlıq olmağından asılı olaraq şəklə baxaraq filterin dəyərini secməlisiz bunagörədə sizə dəqiq rəqəmlər deyəmirəm. 1-ci ox efektin “küçü”-nə çavabdehti (cox qaldırmayın). 2-ci ox pixselin olçüsünü bildirin hansıki effekt veriləcək. 3-cü ox ondan ondan ötrüdü ki, "artıqlar çıxmasın.......(məsləhətdi “0” verəsiz) Sonra yeniden RGB.. rənk rejime qayıdin . bu da nəticə!... Şəkillərin fərqinə baxaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 mende ele bu forumu isteyirdim acam meni qabaqladin tsk melumata gore Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
My-Comp yek Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Məlumata görə təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 teseskkurler mene lazim idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Lazımlı məlumatdı təşəkkürlər 1500 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Melumata gore tesekkurler (bunu bilirdim) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Melumatcun sagol adam ataranda tapilmir axtarmayanda olur bunu men bir iki ay olar axtarirdim sagol ki senin vasitenle tapdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Paylaşıma görə sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mart 2012 Təşəkkürlər,bunu bilmirdim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 Dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 24 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2013 Bu mene de lazim idi amma o qeder de yaxsi alinmadi:(( bunun bashqa usulu var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talehh Mesaj tarihi: 24 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2013 melumata gore sagol bilmirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 24 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Haziran 2013 melumata gore coox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Haziran 2013 melumata gore coox sagol ne vaxtsa lazim olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.