TesLA Konu tarihi: 6 Mart 2012 Paylaş Konu tarihi: 6 Mart 2012 Pes 2012 Messi menu videosu: link Yüklediyiniz faylı C:Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2012/img qovluğunun içinə atırsınız (içindəki ilə dəyişdirirsiniz) Qeyd: əgər oyun başqa yerə qurulubsa = qurulduğu yerdeki img qovluğunun içinə atın Özüm düzəltmişəm ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 ceyhunqurban Mövzu açanda yazının ölçüsünü yekəltməyin onda pis görsənir.. Bu səfər düzəliş etdim, gələn dəfə mövzun silinəcək.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 tesekkurler..bilirdim. bunu pes12 video converter proqrami ile edirler diyesen... Proqrami Yukle bununla her hansi bir video nu icine atin ver start convert klikleyin.. video cevrilecek sfd faylina.Bu faylida atin pes12 nin img papkasina hazirdir. Adini da mutleq bele qoymalisiz: pes2012_topBG1.sfd Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 Terlan bilmirdim ki, yekə hərflərnən yazmaq olmaz .(bu funksiya bəs nə üçün mövcuddur) Yeni mövzu açanda bunu nəzərə alacağam.Mövzunu silmədiyin üçün sağol. Dəyməz On_Line - hə bunu PES Video Convert 1.2.1.0 ilə etmişəm faylın adını pes2012_topBG2.sfd da qoymaq olar bu zaman 2-ci video olur - onu da düzəltmişdim amma o çox yer tuduğu üçün onu upload etmədim. GANG_STAR , My-Comp yek dəyməz. Pes 2012 ilə maraqlananların olması məni sevindirir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 ceyhunqurban səni niyə sevindirir ki?? sən yaratmısan Pes 2012-ni? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 ZAUR_033 Mənim Konami ilə müqaviləm var. Düzü ona görə sevindirir ki, gic-gic döyüş oyunları oynamaq insanlara psixoloji cəhətdən pis təsir edir. Ən yaxşısı futboldur.Ölüm yox qan yox ( hərdən bir bir balaca dalaşırlar ) . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAUR_033 Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 ceyhunqurban video qoya bilərsən baxıb sonra quraşdırmaq istəyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
=== Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 Təşəkkürlər.Amma yükləmədim (Ronaldo azərkeşiyəm) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2012 Musa_ , === dəyməz === səni başa düşürəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.