Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 ... videoda göstermişem axı...dispetçer ustroystvaya gir ve şeklini çek baxım.belke setavoyun driveri yüklenmeyib... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 qaqam o notbuk pis gundeymis gerek format edim gorek bacarsam format edim sora bir sey alinsa yazacam sene Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2012 .... sənin dediyin menyu gəlmirsə,deməli setavoyun heç driveri yazılmayıb.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 qaqam demek ora deqiq baxdim drayverlerde problem yoxdu her shey qaydasindadi orda amma problem internete qoshulma yerindedi yeni men shekillerin gosterim basha dushesen demek 1ci shekilde gorursen sende videoda hem kompyuterle internet shekli arasinda ev shekli var, hem de internet shekli / o qlobus kimi olan sekil/ aktiv formadadi, amma mende hem ev shekli yoxdu evezinde X isharesi var / daireye alib x qoymusham yeni ki yoxdu mende/ hem de o qlobus shekli olan passivdi rengi bozdu yeni ishlemir kimi gosterir altda daireye aldigim ev seli de yoxdu. 2-ci shekilde ise sende internete qoshulma isharesi aktivdi mende ise onun da uzerinde X isharesi var yeni ki ishlemir. bax problem burdadi. Indi bilirem ki internete qoshulmani yenisin yaratmaq ucun izmeneniye setevix parametrlerden edilir amma orda deqiq hansi edilir bilmirem , yeniki nastroyka novovo podklucheniye ili seti ve ya podkluchitsa k seti. birde ki ekranda meselen my kopmyuter , my dokument kimi ikonlar da yoxdu tekce kozinanin isharesi var o birileri ne cur edilir ki ekranda gorsenir. daha zehmetden kecib haqqini halal et bunu da izahin ver. milleti bezdirdim tamam savadsizliq bele sheydi de Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 .... raboçi stolun ikonlarını gətirmək üçün videoya bax.... qaldı ki,noutbukun internetə girə bilməməsini düzəltmək,bunu foruma gələndə xəbər elə,addım-addım deyim sen de ele.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 ok qaqam indi forumdayam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 .... distpeçer ustroystvanın şəklini göndər.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 qaqam o noutbukda cekib sora bu kompa yollaya bilmirem shekli dispecer ustanovka ele sene bayaq sekiller gonderdiyim kimidi sen mumkun olsa yaz men baxim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 .... gör distpeçer belədir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 setovoy adapterde hamisi kompyuter seklidi hec bir sari rengde ya nese basqa nida isaresi filan yoxdu yeni ki ora normaldi he eledi sen gosterdiyin kimidi hetta ustlerine vururam pencere acilir yazir ki normal ishleyir- ustrostve rabotayet normalniy Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 ... setdəki vəziyyət gör bu videodakı kimidir ?.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 he qaqam bayaq da ele onu deyirdim mende beledi dusunurem ki problem buradadi yeni i yenisin qurmaq lazimdi mence cenab tanner seni de xosh gorduk veziyet necedi. deyirem bu suallarimla haminizi bezdirmishem tamam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 bu səhifəni açıq saxlayırsan. setavoyun snurunun bir ucunnu modemə,o biri ucunu isə noutbuka salırsan(ayrı şnur olmasın.pc də işlətdiyin şnuru çıxart,burda yoxla ki,şnurdan şübhələnməyək)... fikir ver gör şnurun ucunu (RJ-45) noutbuka salanda üzərində X olanlardan hansısa birində X işarəsi itir ya yox.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 qaqam gozle gor Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 ...OK ! TƏLƏSMƏ.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 uraaaaaaa qaam tesekkur edirem cox sag ol tanri senden razi olsun dediyin kimi etdim internete qosuldu belke de evvelden de qosula bilermis amma men o saat filan ikonu olan yerden vururdum qoshulmurdu ind1 1 sual qalir ele her defe internete girende o dediyin kimi girim? onu ele etmek olmaz ki o saat filan ikonu olan yerdekinde gire bilem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 .... sən həmişə internetə avtomatik girəcəksən.sadəcə ola bilsin ki,sən ikonu vurub söndürmüsən,ya da ki, başqa şünurla girmisən....bunu artıq özün təyin edə bilərsən ki,harda səhv buraxmısan.... ...sənə uğurlar..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 bir daha cox sag ol qardasim haqqini halal et. amma dusunmeki daha sual filan vermeyecem inshallah sabahda zadda noutbukun formatina aid suallrim olacaq ona gore de indiden hazirlash nout formati uzre:)) gecen xeyire qalsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2012 .... halal xoşun...biz forumçuların bir-birinə kömək etmək borcumuzdur...biz hamımız windows-az.com-un şərəfini ucaltmalıyıq....bu sayt azərbaycanda 1 nömrəli olmalıdır (mənimçün zatən belədir)...... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 20 Nisan 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2012 inshallah qaqam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2012 deyirem yene suallarla bas beyninizi xarab edecem amma eybi yox daha neylemek olar bizi oyretdikce ozunuz de oyrendiklerinizi tekrarlayin ki yaddan cixmasin:) tekrar biliyin anasidi:(( kecek suala demek men internete ADSL modemle qosuluram / tp- link/ provayder ultel. adsl la qosulmada problem yoxdu sualim dial up la qosulma ile bagli olacaq. WINDOWS XP UCUN DIAL UP LA QOSHULMAQ bezen olur ki adsl internet baglanir meselen pul odemeyende:) bu zaman dial upla qosulmaq isteyirem yeni ki internet kart parol ve sifresin yazib dial upla qpshulam amma indi kompda dial upla qosulmaq ucun istifade edilen ikona vururam acilmir setevie podklyuceniyada 1-ci sekil bu curedir gorduyunuz kimi orada ikonun uzerine vuranda asagidaki 2-ci sekilde olan kimi acilir Xatirladim ki ozum yeni podklyuceniya qura bilirem amma yene alinmir hamisi sekillerde oldugu kimi olur. adsl modemi sondurub adi dial up kimi qosuram yeni ki telefon sunurun birbasa kompda dial up qosulan yere qosuram alinmir. telefon sunurunda da problem yoxdur bu neden olar mumkunse komek edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 bu sualima komek eden tapiacaq goresen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 modem silinib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 Herkese salam,Menim problemim buduki,wifi ni teze ustanofka etdirmisem,dns ile ustanofka edibler,yani her sey avtomatik secilib,indi net her 5 deqeden bir atir,letitbit kimi sayylardan download ede bilmirem,net atir,suret olur,net yeniden qosulur,amma yukleme saytlarda downloadu paus etmek olmadigindan hemin fayli yeniden endirmek mecburiyyetinde qaliram Indi men ne edimki wifi atmasin,yeniden ustanofka lazimdi ,yoxsa nece? Hacker 8 km,Modem siline bilmez,! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2012 axellis-o menada demedim yeniki nece izah edim modemin neyise silinib axellis-mence yeniden ustanovka ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.